Formel 1

- Magnussen greb chancen hos os, siger Haas-chef

Kevin Magnussen har  Daniel Dal Zennaro / Ritzau Scanpix

Günther Steiner mener, at Haas udførte et godt arbejde, da de besluttede sig for at hente Kevin Magnussen og Romain Grosjean til holdet.

Kevin Magnussens anden sæson hos Haas er godt på vej til at blive den bedste for ham i sin Formel 1-karriere.

Med syv løb tilbage er han seks point fra at tangere sin personlige rekord på 55 point.

Den solide sæson vidner ifølge Haas' teamchef, Günther Steiner, om, at holdet gjorde en perfekt opgave, da de ansatte ham forud for 2017-sæsonen.

- Det gælder overalt på holdet, at vi ikke forsøger at få den store stjerne derude og forsøge at smide penge efter ham. Vi forsøger at finde de rigtige folk med den rette mentalitet, som vil det og tage en chance ved at komme til et nyt hold. 

- Det er det samme for Kevin. Det var en udfordring med et nyt hold på andet år, da han kom hertil. Det var også en chance, og han greb den. Det samme med Romain (Grosjean, red.), da han kom i begyndelsen, og det endte med at gå godt, siger Steiner, som mener, at Magnussen passer godt ind på holdet.

Kevin Magnussen fortalte i forbindelse med det italienske grandprix i Monza, at han er glad for at være der, hvor han er nu.

- Det er et godt team med søde og dygtige mennesker, og de har en hurtig bil. Den eneste grund til at skifte skulle være, at der kom en mulighed hos et topteam, men det ser ikke ud til, at den chance kommer til 2019. Så jeg føler, at jeg er det bedste sted, jeg kan være, sagde Magnussen til TV 2 SPORT.

Både Kevin Magnussen og Romain Grosjeans kontrakt med Haas udløber efter denne sæson. Det amerikanske hold har endnu ikke offentliggjort, hvilke to kørere der skal styre raceren næste år.

Det næste grandprix er i Singapore og køres fra 14. - 16. september.