Formel 1

McLaren forventer ikke mirakler med 'ekstremt dårlig' bil

McLaren har ikke haft meget at juble af i denne sæson - og hvis man skal tro holdets teamchef, så bliver det heller ikke i den kommende weekend.

Pointene har været få, mens skuffelserne har været mange for McLaren i denne sæson. 

Det britiske storhold, der historisk set har været en magtfaktor i Formel 1, har de seneste år haft mere end svært ved at følge med de bedste. I år har holdet været en del af midterfeltet, hvor en femteplads har været det bedste resultat.  

Desværre har vi produceret en ekstremt dårlig racerbil

Zak Brown

Og det bliver heller ikke til Singapores grandprix i weekenden, at McLaren kører et topresultat hjem, hvis man skal tro direktør Zak Brown. 

- Vi bliver ved med at arbejde på bilen, men desværre har vi produceret en ekstremt dårlig racerbil, der ikke er særlig modtagelig over for ændringer. Og det fortæller, at vi ikke har en god bil. 

- Jeg ville helt sikkert ikke forvente mirakler, siger Zak Brown til motorsportsmediet Autosport og fortæller, at han regner med, at holdet i Singapore henter nogenlunde de samme antal point, som de har gjort hele sæsonen. 

Holdets to kørere Stoffel Vandoorne og Fernando Alonso har i denne sæson hentet 52 point til briterne, hvor Alonso med sine 44 point har hentet klart flest. 

Den tidligere verdensmester meddelte i august, at han stopper i Formel 1 efter denne sæson, og der bliver heller ikke plads til Vandoorne på holdet efter årsskiftet, da de i stedet har valgt at satse på Renaults Carlos Sainz Jr. og stortalentet Lando Norris. 

Før årets syv sidste løb er det Mercedes' Lewis Hamilton, der fører kampen om det individuelle verdensmesterskab foran Sebastian Vettel fra Ferrari.