Formel 1

Skuffet Magnussen: - Jeg har helt sikkert noget at tænke over

Kevin Magnussen var ikke tilfreds med egen præstation efter fredagens træning.

Omgangstider blandt de langsommeste og næsten et sekund efter holdkammerat Romain Grosjean.

Kevin Magnussen levede ikke op til egne forventninger ved fredagens træning på banen i Singapore.

Han har derfor en hel del at forbedre, inden der lørdag køres kvalifikation til søndagens grandprix.

- Jeg har helt sikkert noget at tænke over i aften, siger Kevin Magnussen til B.T efter træningen og fortsætter:

- Hvis man kikker på mine data, er det det tydeligt, at jeg kørte nogle rodede omgange. Jeg overkørte bilen – satsede simpelt hen for meget, og kom ikke rigtigt ud af svingene Men det er kun fredag, og i aften vil jeg arbejde på at kunne sætte en hel omgang sammen. Jeg skal lige sove på det, og så prøver jeg igen i morgen.

Magnussen hæfter sig dog ved, at Haas-raceren lader til at have masser af fart, hvilket efterlader ham optimistisk i forhold til resten af weekenden.

- Vi havde ikke rigtig nogle problemer, men fra min side manglede der noget, og vi fik ikke rigtig sat nogle konkurrencedygtige omgangstider. Romain (Grosjean, red.) viste, at bilen er, hvor den skal være. Jeg skal bare tage mig sammen og få det vist derude i morgen, siger Kevin Magnussen til Haas' hjemmeside.

Romain Grosjean satte syvendehurtigste tid ved fredagens sene træning, mens Magnussens bedste tid rakte til en plads som nummer 15. 

Lørdag køres kvalifikationen til Singapores Grandprix mellem klokken 15 og 16. Inden da er der tredje træning mellem klokken 12 og 13. Begge dele dækkes i livebloggen på TV 2 SPORTs hjemmeside.