Formel 1

Ferrari-boss afviser rygter om toppost i Juventus

Maurizio Arrivabene ønsker fortsat at stå i spidsen for blandt andre Sebastian Vettel på Ferrari. Maxim Shemetov / Scanpix Denmark

Ferrari-teamchef Maurizio Arrivabene, som har siddet i bestyrelsen hos Juventus siden 2012, vil blive i Formel 1.

Et skifte fra én gigant til en anden på tværs af sportsgrene har efter Ruslands Formel 1-grandprix floreret på rygtebørsen, men det forbliver ifølge hovedpersonen ved rygterne.

Teamchef for Ferrari, Maurizio Arrivabene, fortæller til pressemødet forud for Japans grandprix, at han ingen planer har om at skifte asfalt ud med græs, efter at han ellers blev sat i forbindelse med posten som administrerende direktør for Italiens mest vindende fodboldklub, Juventus.

- Jeg er hos Ferrari, og min fremtid er hos Ferrari, siger han ifølge planetf1.

61-årige Maurizio Arrivabene har siden 2014 været teamchef for Formel 1-holdet Ferrari, hvor han parallelt har siddet i Juventus’ bestyrelse. Nu er fodboldklubben på udkig efter en ny administrerende direktør, fordi den nuværende, Giuseppe Marotta, stopper.

- Jeg er medlem af bestyrelsen for Juventus, og jeg er beæret over at have denne position i klubben. Jeg håber, at mit kandidatur til den nye bestyrelse vil blive accepteret, men mit job forbliver her i Ferrari, siger Maurizio Arrivabene, som har siddet i bestyrelsen hos Juventus siden 2012.

Med afvisningen af rygterne kan teamchefen se frem mod en vigtig uge i Japan på Suzuka-banen. Holdet har Sebastian Vettel på andenpladsen 50 point efter Lewis Hamilton, mens de i konstruktørernes mesterskab også er nummer to bag Mercedes.