Formel 1

Konkurrents hårde kritik preller af på kølig Magnussen

Kevin Magnussen får igen kritik fra en af de andre Formel 1-kørere. Ng Han Guan / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen blev kraftigt kritiseret af Saubers Charles Leclerc, da Magnussen blokerede monegaskeren i starten af Japans grandprix.

- Magnussen er og vil altid være dum. Det er faktum, råbte Charles Leclerc over teamradioen under det japanske grandprix.

Forud for Sauber-kørerens udbrud havde Magnussen og Leclerc en duel, hvor Haas-køreren forsøgte at blokere monegaskerens forsøg på at overhale før et sving. Danskeren gik først til højre for at blokere Leclerc og skiftede så hurtigt bane til venstre, hvor Sauber-køreren kørte op i baghjulet på Magnussen.

Jeg har ikke brug for at svine de andre kørere til på tv

Kevin Magnussen

Hændelsen blev set igennem, men der blev ikke tildelt straf til kørerne.

- Jeg har kun været et år i Formel 1, og det er helt sikkert Kevin, som er den kører, jeg har haft flest problemer med. Og jeg er ikke den eneste, da jeg selvfølgelig har talt med andre kørere.

- Hvis vi kan køre sådan her, vil jeg også køre sådan, men for mig er det ikke den rigtige vej, sagde Charles Leclerc til motorsport.com efter løbet.

Kevin Magnussen måtte udgå kort efter kollisionen og kunne altså ikke sikre point til Haas-mandskabet. Danskeren har dog ikke meget til overs for kritikken fra den 20-årige Sauber-kører.

- Det er ham der rammer mig bagi. Men jeg har ikke brug for at svine de andre kørere til på tv. Jeg går til højre for at blokere, hvor han så går med og tilbage mod venstre. Han klipper så mit baghjul, og jeg punkterer, forklarer Kevin Magnussen til TV3+.

Kevin Magnussen og Charles Leclerc krydser klinger igen om to uger, hvor det amerikanske grand prix køres i Austin, Texas.