Grosjeans situation gør ham ekstra påpasselig i det mexicanske grandprix

16x9
Grosjean har fortalt, at nogle af strafpointene har han fortjent, imens andre er mere til debat. Foto: Mark Thompson / Ritzau Scanpix

Romain Grosjean har indrømmet, at han er i en dårlig situation inden det mexicanske grandprix, da han har samlet mange strafpoint sammen.

En kollision med Charles Leclerc på første omgang i det amerikanske grandprix har bragt Romain Grosjean i en meget svær situation.

Den franske Haas-kører fik en straf på et point, og det betyder, at hans sæsontotal nu er oppe på 10. Da 12 strafpoint giver karantæne, kan et uheld eller en anden episode i det mexicanske grandprix give karantæne.

Derfor vil Grosjean tænke sig om ekstra gang.

- Jeg er i en lorte situation. Jeg har kun to point tilbage at give af. Jeg får et tilbage efter grandprixet i Mexico og to tilbage efter det brasilianske, og så ser det lidt bedre ud, siger Romain Grosjean ifølge Autosport.

Franskmanden fortæller også, at han allerede var ekstra opmærksom i fredagens træninger, hvor han sluttede som henholdsvis nummer 13 og 12.

Men når det hele koger under søndagens grandprix, fortæller Haas-køreren, at han er nødt til at holde et ekstra øje.

- Det bliver ikke let. Jeg skal være opmærksom på ikke at blokere nogen. Når man er ude på en langsom omgang, kigger man lige en ekstra gang i spejlene, så man ikke blokerer (det kan give straf, red.), siger Grosjean.

- Det er den situation, jeg er i, og det må jeg leve med.

Grosjean har fortalt, at nogle af strafpointene har han fortjent, imens andre er mere til debat.

Du kan følge grandprixet i Mexico i livebloggen på sport.tv2.dk.