Lewis Hamilton er ikke tilfreds trods sikret Formel 1-titel

16x9
Lewis Hamilton sikrede sit femte Formel 1-mesterskab i weekenden med to grandprixer tilbage. Foto: Clive Mason / Ritzau Scanpix

Der venter stadig en masse arbejde for Lewis Hamilton, selvom han i weekendens grandprix sikrede sig titlen som Formel 1-verdensmester.

Lewis Hamilton kørte sig søndag op som tidens næstmest vindende Formel 1-kører, da han med fjerdepladsen i Mexico sikrede sin femte titel.

Briten er 64 point foran tyske Sebastian Vettel, og der resterer to grandprixer i 2018-sæsonen.

Men titlen har ikke fuldendt sæsonen for Hamilton, der de seneste to grandprixer er blevet henholdsvis nummer tre og fire.

- Jeg har stadig arbejde at lave. Jeg skal tilbage til fabrikken og samle tropperne for at finde ud af, hvordan vi kan komme tilbage og vinde de næste løb. Jeg har ingen anelse om, hvorfor jeg har haft så mange problemer i de sidste to løb, og vi føler alle smerten ved ikke at have vundet, siger Lewis Hamilton ifølge autosport.com.

Desuden er konstruktørernes verdensmesterskab stadig ikke afgjort, selvom Mercedes fortsat har et solidt forspring.

Forspringet er dog skrumpet en del de seneste to løb, hvor Ferrari har været bedre end Mercedes, så det italienske team nu er 55 point efter.

- Vi skal stadig vinde konstruktørernes mesterskab, og jeg ved, det betyder desto mere for folk på fabrikken. Vi har sat nogle point til i forhold til Ferrari, og jeg vil virkelig levere for holdet. Så jeg har stadig to løb at vinde, siger Hamilton.

Sæsonens sidste to grandprixer køres den 11. og 25. november i henholdsvis Brasilien og Abu Dhabi.