Formel 1

Magnussen må også se sig slået af Grosjean i mediernes karakterer

Kevin Magnussen før Formel 1-grandprixet i Rusland tidligere i år.

Med to point i Brasilien nåede Kevin Magnussen op på i alt 55 VM-point. En tangering af hans højeste pointantal i en Formel 1-sæson.

Kevin Magnussen var særdeles tilfreds efter det brasilianske grandprix, hvor han udlignede sin bedste sæsontotal, da han har skrabet 55 point sammen indtil videre.

I grandprixet fik han kæmpet sig frem til en niendeplads på trods af startproblemer på første omgang. Samtidig sluttede han lige efter sin teamkollega, Romain Grosjean, der sluttede på en ottendeplads.

Dette kan ses i de internationale karakterer dagen derpå, hvor franskmanden overhaler Magnussen.

Autosport: 7 ud af 10

- Magnussen var den næstbedste Haas-kører, men kun med en lille margin, og han var uheldig med at blive slået ud af Q2 af Leclercs mirakuløse sidste omgang. Efter at have været 11'er i begyndelsen passerede han den skrantende Ericsson - kraftfuldt - og Gasly under første pitstoprunde og kørte derfra et anstændigt løb til at sikre sig niendepladsen, lige bag Grosjean.

Romain Grosjean får karakteren 8.

Sky Sports: 7 ud af 10

- Selvom Kevin Magnussen beskrev det brasilianske grandprix som en løb fyldt med skadesbegrænsning, så var løbet faktisk fyldt med fremskridt, da han startede som nummer 11, men sluttede som nummer 9. Alt i alt skal han være tilfreds – det var kun anden gang, at han scorede point siden august.

Romain Grosjean får karakteren 7.

Planet F1: 7 ud af 10

- Efter en stærk start på sæsonen har Kevin Magnussen på det seneste haft svært ved at køre sig i pointene. Før det brasilianske grandprix havde han bare hentet et point i sine seneste seks løb, men niendepladsen får bolden til at rulle igen med sæsonafslutningen i sigte.

Romain Grosjean får karakteren 8.

Auto Motor und Sport: 7 ud af 10

Mediet giver ikke nogen begrundelse for karakteren. Romain Grosjean får karakteren 8.

Read Motorsport: 8 ud af 10

- Helt ugenert røg han ud af den anden kvalifikationsrunde, da Leclerc formåede det umulige og forbedrede sin tid i Q2 på trods af svære betingelser. På trods af det startede Magnussen grandprixet på et sæt dæk af frit valg.

- Han slog Gasly tidligt i en direkte duel og blev i pointene i resten af løbet.

Romain Grosjean får også karakteren 8.

Crash: 7 ud af 10

- Meget den samme historie for Magnussen (med henvisning til vurderingen af Grosjeans indsats i Brasilien), omend en karakter lavere for at være efter i kvalifikationen og knebent efter i grandprixet. Han gjorde alt, hvad han kunne med minimal virak. Det eneste tætte øjeblik kom i hans overhaling af Marcus Ericsson tidligt i løbet.

Romain Grosjean får karakteren 8.

Før sæsonens sidste grandprix i Abu Dhabi 25. november ligger Kevin Magnussen nummer ni i VM-stillingen med 55 point. Romain Grosjean er på 13.-pladsen med 35 point.