22-årigt talent får ledigt sæde i Formel 1

16x9
Alexander Albon kommer til at tage sædet ved siden af Daniil Kvyat. Foto: Torro Rosso

Torro Rosso har netop offentliggjort, at den 22-årige racerkører med britisk og thailandsk pas bliver holdets anden kører for den kommende sæson.

Endnu et kort er faldet på plads i Formel 1-kabalen til den kommende sæson.

Mandag eftermiddag har Torro Rosso offentliggjort, at 22-årige Alexander Albon kommer til at udfylde det sidste sæde hos Formel 1-teamet til den kommende sæson.

- Toro Rosso er begejstrede over at annoncere, at Alexander Albon vil køre for holdet i 2019 sammen med Daniil Kvyat, skriver holdet på Twitter.

Dermed er der faktisk kun et sæde, som mangler at blive offentliggjort.

Allerede i august afslørede Esteban Ocon for rullende kamera, at han ikke længere var en del af planerne hos Racing Point Force India, hvor han ville blive afløst af Lance Stroll. Men det har holdet altså endnu ikke bekræftet.

Derudover er Brendon Hartley ikke at finde i Formel 1 i næste sæson, og dertil rykker Pierre Gasly op i det interne Red Bull-system, hvor han skal kører for Red Bull sammen med Max Verstappen i den kommende sæson.

Alexander Albon, der har et delt thailandsk og britisk pas, blev nummer tre i årets Formel 2-sæson, og han skulle egentlig have kørt Formula E for Nissan. Men den aftale blev han løst fra.

Herunder kan du se, hvem der skal køre for de forskellige hold i 2019.

Formel 1-kørerne i 2019