Magnussen 'udførte opgaven' og belønnes med karakterer over middel

16x9
Kevin Magnussen sluttede sæsonen af med et point. Foto: Andrej Isakovic / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen må se sig overgået af sin holdkammerat, når det gælder karaktererne fra sæsonens sidste grandprix.

Det blev en blandt fornøjelse, da Kevin Magnussen kørte sæsonens sidste grandprix i Abu Dhabi.

Efter en mindre god kvalifikation og en dårlig start kunne danskeren se sig selv helt nede på en 17.-plads efter en startplacering i grandprixet som nummer 13.

Danskeren havde dog valgt den rigtige dækstrategi og sammen med uheld til to konkurrenter sikrede det et point til danskeren, der sluttede lige efter sin teamkollega, Romain Grosjean. Derfor er Magnussens karakterer over middel efter sæsonens sidste grandprix.

Her er mediernes karakterer:

Autosport: 7 ud af 10

- Magnussen var ikke så komfortabel med Haas-raceren på Yas Marina-banen, som Grosjean var. Han havde især problemer med at finde farten den sidste sektor. Han lavede en fejl i kvalifikationen, som kostede ham i grandprix. Han formåede dog at udføre opgaven og blev belønnet med et point.

Romain Grosjean får karakteren 8.

SkySports: 6.5 ud af 10

- Kevin Magnussen har nydt et forbedret 2018 – selvom hans sæson har skredet lidt ud. Han så ud til at være en tidlig favorit til at tage syvendepladsen. Han vil dog være tilfreds med at slutte i pointene, selvom han ikke kom med i Q3.

Romain Grosjean får karakteren 7.5.

Planet F1: 7 ud af 10

- Igennem hele weekend så det ud til, at hans holdkammerat havde overtaget, og sådan blev det også i grandprixet, hvor Magnussen sluttede efter Grosjean på en 10.-plads.

- Han viste imponerende dækkontrol, da han havde den længste stint (kørsel på samme dæk, red.) af alle, og han sluttede året af med et point.

Romain Grosjean fik 7.5.

Read Motorsport: 6 ud af 10

Magnussen var den næstbedste Haas-kører i denne weekend, hvor Grosjean havde overhånden, selvom han brugte den forkerte strategi. Magnussen kom sig dog fra en dårlig start, da han blev presset ud i sving et og røg fra en 13. til en 17.-plads.

Romain Grosjean fik karakteren 7.

Crash: 6 ud af 10

En dårlig kvalifikation og en dårlig start forlod Magnussen på en 17.-plads i den første omgang, men han kæmpede sig tilbage derfra, hvor han kørte langt på sit første sæt af dæk. Det tillod, at han kunne hente et point på en 10.-plads. En god score for Haas-teamet, da begge sluttede i pointene.

Romain Grosjean får karakteren 7.

Kevin Magnussen
VS
Romain Grosjean
Placering i den individuelle VM-stilling
Nummer 9
Nummer 14
Antal point i VM-stillingen
56
37
Bedste placering i sæsonen
5. plads
4. plads
Interne kvalifikationssejre
10
11
Interne løbssejre
11
8
Antal gennemførte løb i sæsonen
18
15