Formel 1

Haas-chef optimistisk før ny sæson

Günther Steiner er optimistisk forud for den kommende sæson og tror på, at Kevin Magnussen får en hurtig bil. Scanpix

Der er selvsikkerhed at spore hos Kevin Magnussens teamchef, Günther Steiner, før den nye sæson begynder.

Kevin Magnussens teamchef, Günther Steiner, bobler af optimisme forud for den kommende sæson.

- Jeg er ret sikker på, at vi gør det godt, siger Günther Steiner til motorsportsmediet Crash om, hvordan det går med bilen til den kommende sæson.

Sæsonen 2018 var den bedste sæson i Formel 1 for både Kevin Magnussen og for Haas. 

Mens danskeren sluttede som nummer ni i den samlede stilling og slog sin egen pointrekord, sluttede Haas samlet som nummer fem i kampen om konstruktørernes mesterskab. Nu håber teamchefen på, at den kommende sæson kan blive endnu bedre.

- Jeg kender ikke til andet end at gøre sit bedste. Og hvis der ikke er nogen, der gør det bedre end os, så ender vi der, siger han. 

Alt går efter planen

Selvom der godt nok er nogle småting, der driller, er det ifølge teamchefen altid sådan op til en ny sæson. Det store spørgsmål er bare, hvor god Haas-raceren er i forhold til konkurrenternes biler. 

- Jeg er sikker på, at vi har en god bil, men jeg ved ikke, hvor gode de andre biler er, siger han.

Haas-chefen fortæller, at teamet vil ansætte mellem 10 og 20 nye personer omkring holdet for at sætte ekstra turbo på udviklingen af bilen. 

Første gang, at Haas-raceren for alvor skal testes, bliver ved det australske løb, som åbner Formel 1-sæsonen. Kevin Magnussen og de andre kørere skal i aktion i Australien den 17. marts.