Formel 1

- Mercedes' dominans er enden nær, føler Alonso

Fernando Alonso tror ikke på, at Mercedes kommer til at være så dominerende i fremtiden. Andrej Isakovic / Ritzau Scanpix

Den tidligere Formel 1-verdensmester Fernando Alonso ser en ende på Mercedes' store dominans de senere år.

Mercedes, Mercedes, Mercedes, Mercedes og Mercedes.

Sådan ser resultatlisterne ud, hvis man ser på Formel 1-vinderne i de seneste fem år. Formel 1-holdet har været særdeles dominerende, men hvis det står til den tidligere verdensmester Fernando Alonso, kommer det måske til at ændre sig.

- Jeg er nysgerrig efter at se, om Mercedes-cyklussen vil slutte. Jeg føler, at momentet er tæt på, siger Fernando Alonso ifølge Crash.net.

Årsagen til dette er blandt andet, at der er flere interessante kørere, som kommer til at få chancen nu på andre og bedre hold.

Robert Kubica er efter otte års fravær tilbage i Formel 1-sporten hos Williams-teamet. Selvom han måske ikke kommer til at køre med om mesterskabet, kan han stadig lave rav i den.

- Jeg vil følge Kubica, da hans historie er ekstraordinær. Indtil for et par måneder siden så det ud til, at Robert havde mistet alle sine muligheder. Han har intet at tabe og vil ikke misse et skridt, siger Alonso.

Han mener mere, at det er i hænderne hos Ferrari, som har hentet et nyt, ung talent ind til at supplere Sebastian Vettel.

- Derudover er der Leclerc hos Ferrari. Han er ung, intelligent og talentfuld. Han kan måske ruske lidt op i Mercedes-duellen, mener Alonso.

Den dobbelte Formel 1-verdensmester Fernando Alonso kørte sit sidste grandprix i november 2018 i Abu Dhabi, efter han besluttede sig for at stoppe og forfølge andre løbsinteresserer.