Magnussen er tilfreds trods sæde-problem: - Indtrykket er rigtig godt

16x9
Kevin Magnussen er godt tilfreds med første dag i Haas-raceren. Foto: Lluis Gene / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen havde problemer med sit sæde, men det ændrer ikke på, at danskeren havde en god førstedag i sin nye Haas-racer.

Den danske racerkører Kevin Magnussen kunne for første gang teste den nye Haas-racer på asfalt, da han tirsdag satte sig til rette i den amerikanske bil til testen i spanske Barcelona.

Danskeren præsterede at køre dagens tredjehurtigste tid på 1:19.234. Magnussens arbejdsdag blev dog forkortet med et par timer, da han havde problemer med sit sæde. Men den detalje ændrer ikke på, at han var ganske fint tilfreds med den første dag i sin nye bil.

- Mit første indtryk af vores VF-19-racer er rigtig godt, fortæller Kevin Magnussen til Haas' egen hjemmeside.

- Bilen virker til at klare det fint, og den viser god konsistens. Jeg havde i den grad en god følelse undervejs. Selvfølgelig er der mere arbejde at gøre, når det kommer til detaljer, men der er ingen bekymringer på det her tidspunkt.

Der var dog lidt panderynker hos Haas-chefen, Günther Steiner, undervejs.

Problemer med brændstof

Ved formiddagens test oplevede Kevin Magnussen og resten af Haas-teamet samme problemer med racerens evne til at optage brændstof som mandag, hvor Romain Grosjean sad bag rettet.

Det mudrer billedet af en ellers god dag ifølge Haas-chefen.

- Det var en lidt blandet dag i dag. Igen havde vi problemer fra morgenstunden med at komme i gang. Vi havde et par småproblemer med bilen, men det blev bedre i løbet af eftermiddagen, fortæller Steiner til Haas' egen hjemmeside

- Desværre havde Kevin også et problem med sit sæde, så vi sendte Pietro Fittipaldi i bilen resten af dagen. Så dagen startede ikke som ønsket, men vi fik styr på det og sluttede godt af.

Onsdag tester Haas og resten af Formel 1-feltet så igen de nye racere i Barcelona. Kevin Magnussen kommer ifølge planen ikke i aktion.

Istedet er det op til Romain Grosjean og reserven Pietro Fittipaldi, der får ansvaret for at køre data hjem.