Magnussens hold er godt tilfreds med første test

16x9
Der er fin tilfredshed hos Haas-teamet efter sæsonens første test. Foto: John Sibley / Ritzau Scanpix

Haas-holdet er godt tilfredse med sæsonens første test, der blev foretaget mandag i Barcelona.

Haas havde mandag deres nye racer på banen til de første tests i denne sæson sammen med resten af Formel 1-feltet i Barcelona.

Den danske racerkører Kevin Magnussen kom efter planen ikke bag rattet, men han kunne se teamkollegaen Romain Grosjean levere ganske pæne tider på den spanske asfalt. 

Faktisk satte franskmanden dagens tredjehurtigste tid, godt et sekund langsommere end Ferraris Sebastian Vettel som var mandagens hurtigste mand. Derfor var der også glæde hos det amerikanske team efter sæsonens første test. 

- Jeg synes, vi kan være ganske godt tilfredse med vores dag, og hvordan raceren føles, fortæller Romain Grosjean til Haas' egen hjemmeside.

- Holdet gjorde igen et godt arbejde med at producere en bil, der var rigtig god at køre. Der er mere arbejde at gøre, vi er nødt til at forstå bilen bedre, men i øjeblikket er vi meget tilfredse, med det vi har.

Hos chefen, Günther Steiner, er der også tilfredshed med mandagens testresultater, selvom der ikke er helt samme begejstring at spore som hos Romain Grosjean.

Der mangler nemlig noget mere data, før Steiner vil sætte det helt store smil på.

- Vi havde lidt problemer med at kontrollere brændstofpumpen. Det kostede os noget tid. Så det var ikke den bedste dag i dag. Vi fik dog rettet op på det i løbet af eftermiddagen og fik det til at køre bedre. Vi kan begynde at forstå raceren, men det er alt for tidligt at sige noget om, hvor gode vi er, siger Steiner ligeledes til Haas-teamets egen hjemmeside. 

Tirsdag går det løs igen med tests for Formel 1-holdene. Her får Kevin Magnussen samtidig chancen i Haas-raceren, der er klar til at få sat nogle flere kilometer i holdets nye racer.

- Efter jul og nytår har jeg virkelig skruet op for min træning. Jeg føler mig i ekstremt god form. Jeg er klar til sæsonen, lyder meldingen fra Magnussen selv til Haas' egen hjemmeside.

Første løb i den nye Formel 1-sæson køres den 17. marts i australske Melbourne.