Formel 1

Magnussen og Haas-boss er ikke bekymret over hurtige konkurrenter

Selvom konkurrenterne var markant hurtigere end Kevin Magnussen ved tirsdagens test i Barcelona, så er danskeren ikke urolig over styrkeforholdet.

Magnussens bedste tid ved tirsdagens test rakte til en ottendeplads, men Haas-teamet har heller ikke endnu givet danskeren muligheden for at køre en omgang i Haas-raceren med et optimalt løbs-setup.

- Jeg ser frem til de næste dage for at se, hvor hurtigt alle kører. Jeg håber, at et par af dem, som satte omgangstider i dag, ikke kan køre ret meget hurtigere. Men lige nu er jeg ikke så bekymret, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Kevin Magnussen fik kørt masser af omgange ved på Circuit de Barcelona-Catalunya.

I hele 131 omgange styrede danskeren Haas-raceren rundt på banen i Barcelona, hvilket kun blev overgået af Pierre Gasly fra Red Bull, der kørte fem omgange mere.

- Jeg vil gerne nå at føle, hvordan bilen er i en slags kvalifikation-specifikation. Men det er ikke det vigtigste til test.

Heller ikke teamchef hos Haas Günther Steiner bekymrer sig over konkurrenterne. Han vil i stedet kun fokusere på, hvad teamet selv kan forbedre før det første grand prix i næste måned.

- Jeg håber, vi kan gøre fremskridt, så vi kan rykke lidt frem også. Det er så nemt at køre en hurtig omgang, hvis du har lyst. Men jeg ved ikke, hvad de andre teams gør, siger Günther Steiner ifølge GPFans.com.

- Hvad de andre gør, spekulerer vi ikke på. Vi vil bare fortsætte med at forstå bilen, finde det rigtige setup og samle data. Den første kvalifikation er først i Melbourne, så jeg er ikke interesseret i at komme øverst på resultatlisten, bare fordi det føles godt.

Årets første grand prix køres i australske Melbourne 17. marts. Inden da gælder dog de sidste tests i Barcelona, der løber frem til fredag.