Magnussen ser frem mod grandprix nummer 1000

16x9
Kevin Magnussen blev nummer 13 i Bahrain. Foto: Hamad I Mohammed / Ritzau Scanpix

I weekenden køres Formel 1-grandprix nummer 1000. Kevin Magnussen har mulighed for et pointhattrick i Kina.

Formel 1-sporten runder i denne weekend et usædvanligt hjørne, når grandprix nummer 1000 skal køres i Kina.

Ved den lejlighed går Kevin Magnussen ind til sit personlige grandprix nummer 85 med håbet om at revanchere den seneste oplevelse i Bahrain. Efter en startplacering som nummer seks endte feltets eneste dansker med at køre over målstregen som nummer 13.

Kevin Magnussens resultater i Kina

2018: Nummer 10 (Haas)

2017: Nummer 8 (Haas)

2016: Nummer 17 (Renault)

2015: Var reservekører – kørte ikke grandprixet

2014: Nummer 13 (McLaren)

- Vi havde rigtig god fart i kvalifikationen, men uheldigvis var løbsfarten ikke så god. Det var skuffende for hele teamet, men heldigvis havde vi mulighed for at teste bilen efter løbet. Det har givet teamet mulighed for at evaluere, og forhåbentlig har de fundet nogle svar i forhold til den seneste weekend, siger Kevin Magnussen til Haas’ hjemmeside.

Tredje top-10 i træk?

I Kina har Kevin Magnussen mulighed for at lave et pointhattrick, efter han kom i top-10 i det kinesiske grandprix i både 2017 og 2018. Det betyder dog ikke, at han ligefrem forventer at sætte point ind på kontoen igen i 2019.

- Hvert løb køres i forskellige år, og man kommer med forskellige biler. Det er ikke sådan, at man bare kan se på de tidligere resultater og sige, at det giver selvtillid.

- Jeg tror, nogle baner passer bedre til de forskellige kørere end andre, og jeg vil ikke sige, at Kina stikker ud. Det er et meget standard løb, og vi vil prøve at gå ind til det som altid for at få det bedst mulige resultat, siger Kevin Magnussen.

Det kinesiske grandprix køres søndag morgen dansk tid.

Formel 1-kalenderen
De vigtigste datoer i 2019-sæsonen.