Formel 1

Magnussen giver koldt vejr skylden for dårlig træning

Kevin Magnussen kæmpede med temperaturen på sine dæk i den anden træning ved det kinesiske grandprix.

Selvom temperaturerne var på den gode side af 15 grader, da Kevin Magnussen kørte sin anden træning, så får vejrforholdene en del af skylden for en skidt træning i Shanghai.

- I dag var det på en eller anden måde lidt koldt, og vi kæmpede lidt med temperaturerne på dækkene. Der er helt sikkert en masse, der skal arbejdes på til i morgen, siger han til Haas' egen hjemmeside.

Kevin Magnussen kom kun rundt på den kinesiske bane i 16. bedste tid ved den anden træning, mens holdkammeraten Romain Grosjean satte 17. hurtigste tid.

En skuffende indledning på weekenden, efter at bilerne ellers havde bidt fra sig ved det seneste grandprix med flotte tider.

Ved den første træning havde Kevin Magnussen og Romain Grosjean sat 10. og 11. hurtigste tid, og selvom anden træning ikke var så opløftende, så er danskeren dog fortrøstningsfuld for resten af weekenden.

- Vi kigger på det hele - det er stadig en normal weekend, og vi panikker ikke. Vi får at se, om vi kan finde noget frem til lørdag og få bedre præstationer ud af de her dæk. Forhåbentligt er det bedre i morgen, siger han.

Den tredje træning køres tidligt lørdag, og klokken 08.00 samme morgen køres kvalifikationen. Den kan du følge med i på livebloggen på sport.tv2.dk.