Formel 1

Grosjean scorer bedre karakterer end Magnussen

Kevin Magnussen får dårligere karakterer end sin teamkollega Romain Grosjean.

Kevin Magnussen får middelmådige karakterer, efter Haas-teamet igen i Kina manglede løbsfart trods god kvalifikation.

For Haas var Kinas grandprix nærmest en gentagelse af grandprixet i Bahrain for to uger siden.

Igen kom både Kevin Magnussen og Romain Grosjean videre til Q3, men da pointene skulle uddeles, manglede farten, og danskeren endte nede på 13.-pladsen, mens teamkollegaen sluttede to placeringer længere fremme.

Franske Grosjean får derfor også højere karakterer end Magnussen af motorsportsmedier.

Kevin Magnussen tabte flere placeringer i starten af grandprixet og var aldrig for alvor i nærheden af en plads i top-10, der kunne sikre point på kontoen.

Med en god kvalifikation og et skidt grandprix ender danskeren med karakterer omkring middel.

Crash.net: 6 ud 10

- Det er samme historie for Haas som i Bahrain: Strålende i kvalifikationen, ingen steder at finde i løbet. Magnussen mislykkedes med at få en tid i Q3 - han børstede det af - men gled tilbage i løbet, da Haas igen kæmpede med sine dæk.

Romain Grosjean får 7 ud af 10.

Planet F1: 5 ud af 10

- Ligesom sin teamkollega ser det ud til, at Magnussen virkelig kæmper med løbstempoet. Han er ude af stand til at komme op på siden af Grosjean, især når bilen kæmper. Det er simpelthen ikke godt nok. Haas' hovedkvarter vil forvente mere end P11 og P13.

Romain Grosjean får 6 ud af 10.

Auto Motor Und Sport: 6 ud af 10

Mediet giver ingen begrundelse for karakteren.

Romain Grosjean får 7 ud af 10.

Autosport: 7 ud af 10

- Danskeren var igen forundret over manglende fart i løbet, samtidig med at begge kørere (hos Haas) kæmpede med at holde deres dæk i live og gled ud af pointkampen.

Romain Grosjean får 7 ud af 10.

Sky Sports: 6 ud af 10

- For første gang i sæsonen blev Kevin Magnussen overgået af Grosjean. Danskeren var ude af stand til at vise sine sande kvalifikationsevner, da Haas viste dårlig timing i Q3, før han fandt sig selv falde hurtigt tilbage for andet løb i træk, da det amerikanske teams løbsfart forsvandt. Han endte på 13.-pladsen syv sekunder efter sin teamkollega og var endnu en gang i vildrede over Haas' manglende fart.

Romain Grosjean får 7 ud af 10.

F1i.com: 6 ud af 10

- Et tidligt skifte til hard-dæk passede ham ikke, og han faldt til en sørgelig 17.-plads, inden hændelser dernæst tillod Haas-bilen at få nogle af de tabte placeringer tilbage. Magnussen var i det mindste galant og høflig over for de andre kørere (ikke ting du normalt forbinder med K-Mag!), og i sit arbejde sørgede han for at holde sig af vejen for hurtigere biler.

Romain Grosjean får 6,5 ud af 10.

I VM-stillingen er Kevin Magnussen dog fortsat foran Romain Grosjean. Danskeren har takket være en sjetteplads i Australien otte point, mens franskmanden endnu har sit første VM-point i denne sæson til gode.

Næste Formel 1-grandprix køres i Aserbajdsjan 28. april.