Formel 1

Red Bull-chef skuffet over Gasly: - Han skal udvikle sin kørestil

Pierre Gasly er ikke selv tilfreds med sin sæsonstart. Diego / Ritzau Scanpix

Pierre Gasly ved godt, at han ikke har præsteret optimalt i de tre første Formel 1-løb i denne sæson.

Starten på Formel 1-sæsonen er ikke gået som håbet for den nye Red Bull-kører, Pierre Gasly.

I det seneste grandprix i Kina formåede franskmanden godt nok at køre sæsonens bedste resultat hjem i form af en sjetteplads. Men ellers har der ikke været meget at smile af efter de første tre weekender med ræs.

På trods af de manglende resultater er der stadig stor tiltro til Gasly fra Red Bull-chefen, Christian Horner.

- Han er ikke helt komfortabel med bilen i øjeblikket. Jeg tror, han er i en processen, hvor han må videreudvikle hans kørestil for at få det bedste ud af bilen, fortæller Christian Horner til Autosport.

- Det har været åbenlyst, at han har haft sine udfordringer, men han gør fremskridt. Det så jeg grandprixet i Kina. Det vil helt sikkert give ham noget selvtillid.

Lang vej igen

Gasly, der inden denne sæson havde imponeret stort hos det mindre Toro Rosso-team, har da heller ikke selv mistet håbet om, at kørslen og præstationer kan forbedres.

Men den 23-årige franskmand er da også selv klar over, at det han har leveret indtil videre ikke er godt nok.

- Der er stadig rigtig meget arbejde at gøre. Men jeg tror, vi ved, hvad der skal forbedres. Jeg ved i hvert fald, hvad jeg kan forbedre, fortæller Pierre Gasly ifølge Autosport.

- Forhåbentlig kan vi forbedre os weekend for weekend.

Og der er brug for forbedringer fra Gasly. Teamkollegaen Max Verstappen har vist, hvad Red Bull-raceren er i stand til. Verstappen ligger nummer tre i VM-stillingen og er noteret for 39 point. Gasly tegner sig kun for en sjetteplads og 13 point.

Næste mulighed for Red Bull og Gasly til at score point kommer den sidste weekend i april, når der køres løb i Aserbajdsjan.