Magnussen-konkurrent efter sløj sæson: Forhåbentlig kan vi overhale dem

16x9
Daniel Ricciardo er nummer 13 i VM-stillingen. Foto: Valdrin Xhemaj / Ritzau Scanpix

Renaults Daniel Ricciardo er fortrøstningsfuld for resten af sæsonen, hvor holdet har planer om at forbedre bilen.

Det har ikke været nogen drømmesæson indtil videre for australske Daniel Ricciardo.

I år er den tidligere Red Bull-kører skiftet til Renault, og efter seks løb er han nummer 13 med otte point. Det forventer den selvtillidsfulde australier, at der bliver lavet om på inden længe.

- Mange hold har forbedret sig i denne sæson, så jeg tror også, at vi kan begynde ikke at halte efter og forhåbentlig overhale dem, siger Ricciardo ifølge GP Fans.

I denne weekend venter det canadiske grandprix, inden Frankrigs grandprix begynder den 21. juni.

- Det er blevet foreslået, at en opdatering på aerodynamikken til det franske grandprix vil hjælpe med at styrke Renault endnu mere, tilføjer han.

Renualt leder efter løsninger

Allerede inden det spanske grandprix opgraderede Renault motoren, som havde svigtet både australieren og hans teamkollega, Nico Hülkenberg. Siden har begge kørere gennemført både det spanske og monegaskiske grandprix.

Nu håber Ricciardo, at en opgradering yderligere vil gøre dem mere konkurrencedygtige i midterfeltet, hvor blandt andet Haas-mandskabet med danske Kevin Magnussen på holdet huserer.

- Realiteten er dog, at det ikke bliver så nemt som sidste år, og det vil tage lidt tid. Men jeg synes, det går i en god retning lige nu, som er positivt, siger Ricciardo.

Australierens bedste i år er en syvendeplads i Baku. Han får mulighed for at sætte flere point ind på kontoen, ved Canadas grandprix på søndag.