Magnussen undskyldte til holdet efter hård besked fra chefen

16x9
Kevin Magnussen var stærkt utilfreds med sin racer under det canadiske grandprix. Foto: Dan Mullan / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen har sagt undskyld til sit hold, efter han under det canadiske grandprix luftede sin utilfredshed over bilen.

Frustrationerne var store, da Kevin Magnussen under det canadiske grandprix luftede sin utilfredshed med sin Haas-racer.

Danskeren havde store problemer med at få fart i bilen, og efter 55 omgange blev det for meget. Over teamradioen lod han sit hold forstå, at det var den værste oplevelse, han nogensinde havde haft i en racerbil.

Undskyld, gutter. Jeg ved, at I er lige så frustrerede, som jeg er

Kevin Magnussen

Beskeden blev besvaret af ingeniøren Gary Gannon, der sagde, at ingen var tilfredse, og at holdet havde arbejdet på bilen hele natten efter Magnussens uheld i lørdagens kvalifikation. Teamchef Günther Steiner lukkede meningsudvekslingerne med en irettesættelse til sin danske racerkører.

- Det er heller ikke en rar oplevelse for os. Det er nok nu. Det er, hvad det er. Nok er nok, sagde italieneren.

I de resterende 15 omgange blev der ikke udvekslet et eneste ord over teamradioen mellem Haas-mandskabet og Kevin Magnussen. Det ændrede sig, da han kørte over målstregen for sidste gang.

- Undskyld, gutter. Jeg ved, at I er lige så frustrerede, som jeg er. Jeg er så ked af det. I har alle arbejdet fantastisk - som altid, sagde danskeren i teamradioen.

Da den danske racerkører efter løbet mødte pressen, fik han også lejlighed til endnu en gang at undskylde over for holdet.

- Det er svært at holde følelserne under kontrol. Det var ikke adresseret til nogen på holdet. De gjorde et fantastisk stykke arbejde i løbet af weekenden.

Kevin Magnussen sluttede løbet som nummer 17 - næstsidst af alle kørere, der gennemførte. Holdkammeraten Romain Grosjean blev nummer 14.

Det var andet løb i træk, at Magnussen sluttede uden for pointene.