Formel 1

Hård medfart til Magnussen i medier - karakterer skraber bunden

Kevin Magnussen stiger ud af sin ødelagte racer under kvalifikationen i Canada.  Dan Mullan / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen havde en kedelig weekend i Canada. Karaktererne efter løbet er ikke ligefrem opløftende.

Hverken lørdag, søndag eller mandag har det canadiske Formel 1-grandprix anno 2019 været nogen sjov oplevelse for Kevin Magnussen.

Uheldet i kvalifikationen og søndagens 17.-plads i løbet resulterer nemlig i lutter lave karakterer i de internationale motorsportsmedier. Hos både Autosport, F1i.com og Auto, Motor und Sport bliver Magnussen tildelt den laveste karakter, der er givet efter weekenden i Montreal.

I den interne Haas-kamp var det canadiske også en kedelig oplevelse for Kevin Magnussen, der startede løbet fra pitten efter reparationer på bilen lørdag aften. Teamkammeraten Romain Grosjean, der startede og sluttede som nummer 14, scorer konsekvent højere karakterer end Magnussen.

Autosport: Magnussen får 5 ud af 10

Magnussen viste god fart i Montreal, men da bagenden skred ud, og han kørte i barrieren under Q2, blev weekenden ødelagt. Efter starten i pitlane flyttede han sig ikke under løbet, hvor han også var frustreret over udfordringerne med at få dækkene til at fungere.

Romain Grosjean får 7 ud af 10.

F1i.com: Magnussen får 4,5 ud af 10

Teamet arbejdede på at få et nyt chassis klar i tide, men ikke overraskende medførte sådan et uheld problemer i løbet. Magnussen proklamerede, at det var hans værste oplevelse i en racerbil – men det endte kun i den situation, fordi han havde kørt bilen i stykker et døgn tidligere.

Romain Grosjean får 5,5 ud af 10.

Auto, Motor und Sport: Magnussen får 4 ud af 10

Egentlig var Magnussen den hurtigste Haas-kører. Han kørte sig i Q3, men han kom aldrig til at køre den, fordi han kørte i barrieren. Mekanikerne kæmpede hårdt for at bygge et nyt chassis, men nødløsningen viste sig at være uholdbar i løbet. Magnussen brokkede sig tydeligt over det, hvilket ikke var helt fair over for mekanikerne.

Romain Gorsjean får 6 ud af 10.

Crash: Magnussen får 4 ud af 10

En temmelig katastrofal weekend for Kevin Magnussen. Hans alvorlige uheld i Q2 tvang Haas til at ændre chassiset, hvilket flyttede Magnussens start til pitlane. Det blev dog ikke det største bump på vejen, da Haas’ dækproblemer vendte tilbage. Derfor kørte Magnussen sit løb i den bagerste del af feltet.

Romain Grosjean får 5 ud af 10.

GP Today: Magnussen får 4,5 ud af 10

Magnussen beskrev selv grandprixet som sin værste oplevelse i en racerbil. Han kæmpede med farten gennem hele løbet.

Hans weekend blev påvirket lørdag, da han kørte ind i barrieren i det sidste sving. Det ødelagde ikke kun Magnussens præstation, men også hans holdkammerats.

Romain Grosjean får 6,5 ud af 10.