Formel 1

Udenlandske medier uenige om Magnussens præstation

Kevin Magnussen startede som nummer 10, men sluttede på 19.-pladsen i Østrigs Formel 1-grandprix.

Kevin Magnussen råbte og skreg af glæde, da han lørdag kørte sæsonens bedste kvalifikationsrunde på Red Bull Ring til Østrigs Formel 1-grandprix.

Søndag så det pludselig helt anderledes ud. Magnussen startede godt nok som nummer 10, men danskeren havde kæmpet både med bilen og en straf, og han sejlede ned gennem feltet og endte med sæsonens dårligste placering på en 19. plads.

Herunder kan du læse udenlandske mediers bedømmelse af Magnussen.

Planet F1: 4 ud af 10

- Det så lovende ud for Kevin Magnussen efter lørdagens præstation, men han kæmpede forfærdeligt igennem hele løbet. Bilen var skrækkelig, de blev slået af en Williams, og Kevin fik oven i købet en straf undervejs.

Romain Grosjean får karakten 5.

Crash.net: 6 ud af 10

- Haas’ problemer blev kun større i Østrig, da Kevin Magnussen leverede sit dårligste resultat i år. Magnussen faldt hurtigt bagud på de første omgange, inden han modtog en straf for at holde forkert i starten. Derfra brugte han resten af løbet enten sidst eller næstsidst, inden han krydsede stregen 21 sekunder efter nummer 18, George Russell fra Williams.

Romain Grosjean får karakteren 5.

F1i.com: 5,5 ud af 10

- Kevin Magnussens positive karakterer kommer fra den fantastiske præstation han leverede lørdag eftermiddag, hvor han ud af ingenting satte kvalifikationens femte hurtigste tid. Det var imod alt andet Haas leverede i weekend, og selv Magnussen virkede chokeret over det, han havde opnået.

Romain Grosjean får karakteren 6.

GPtoday.net: 8,5 ud af 10

- Når man kombinerer en bil uden fart med en straf, så vil det altid være svært. Alligevel var Magnussen en af stjernerne i kvalifikationen, selvom han blev rykket tilbage på grund af en ny gearkasse.

Romain Grosjean får karakteren 5.

Autosport.com: 7 ud af 10

- Hans kvalifikation var fantastisk, men det gav ham kun en 10. plads takket være en straf, men problemer med hans dæk betød, at han faldt tilbage i feltet under løbet. Han leverede en strålende præstation i kvalifikationen, og selvom Haas’ problemer var hovedårsagen til hans dårlige resultat, så virkede det ikke til, at han kunne tilpasse sig situationen.

Romain Grosjean får karakteren 6.

Næste grandprix er på Silverstone i England 12.-14. juli.