Formel 1

Haas modsiger udmelding fra hovedsponsor

Kevin Magnussen og Haas støttes stadig af Rich Energy.  Valdrin Xhemaj / Ritzau Scanpix

Rich Energy er fortsat navnesponsor for Kevin Magnussens Formel 1-hold, Haas. Det siger teamets chef Günther Steiner.

Dagen efter nyheden om, at Rich Energy trækker sig som hovedsponsor for Kevin Magnussens Formel 1-hold, bliver historien modsagt af teamet selv.

Haas' teamchef Günther Steiner skriver, at energidrikproducenten fortsat er sponsor for holdet.

- Rich Energy er navnesponsor for Haas F1 Team. Jeg kan ikke kommentere yderligere på det konktraktmæssige forhold mellem os. Det er fortroligt, siger Günther Steiner på Haas' Instagram-konto og slår fast over for Autosport, at sponsornavnet fortsat vil være på bilen i weekendens grandprix på Silverstone.

Onsdag blev det skrevet i en lang række medier, herunder TV 2 SPORT, at Rich Energy stopper sit navnesponsorat af Formel 1-holdet Haas på grund af dårlige resultater.

- Kontoen er blevet hacket. Jeg har været meget i kontakt med dem, siden det kom ud. Jeg ved, der kommer et officielt statement, siger Lars Poulsen, der deler agenturet for Rich Energy-produkter i blandt andet Danmark, til TV 2 SPORT.

Medie: Direktøren er involveret

Den udmelding star i kontrast til en historie på Autosport, der sædvanligvis er meget velorienteret. Mediet skriver, at flere kilder fortæller, at tweetet enten er skrevet eller godkendt af direktør William Storey.

I samme artikel lyder det, at flere investorer er interesserede i at opretholde et godt forhold til Haas.

Rich Energy har ikke omtalt en eventuel afslutning på sponsoratet af Haas på sin hjemmeside.

Virksomheden blev navnesponsor for Haas inden denne sæson, hvor bilerne blandt andet er blevet malet sorte for at matche det nye logo. Nyheden om at Rich Energy har stoppet sit sponsorat blev delt via Twitter. Torsdag formiddag ligger det oprindelige Tweet stadig i virksomhedens feed.

- I dag har Rich Energy revet kontrakten over med Haas på grund af dårlige præstationer. Vi sigter efter at slå Red Bull, men at slutte bag Williams i Østrig er uacceptabelt, skriver Rich Energy blandt andet og ønsker holdet alt godt.

Screenshot af den falske opdatering.