Formel 1

Magnussens chef med klar dom: - Det er uacceptabelt

Günther Steiner er utilfreds, efter Magnussen og Grosjean kørte sammen i Formel 1-grandprixet på Silverstone.  Dan Mullan / Ritzau Scanpix

Både Kevin Magnussen og holdkammerat Romain Grosjean udgik ved det britiske Grand Prix i Silverstone søndag.

Teamchef Günther Steiner kalder Haas-kørernes Grand Prix for "uacceptabelt".

Både Kevin Magnussen og holdkammerat Romain Grosjean udgik ved det britiske grandprix i Silverstone søndag, efter at de to stødte sammen på første omgang.

Sammenstødet resulterede i et tidligt pitstop for dem begge, men efter syv omgange måtte Magnussen trække sig fra løbet, og få minutter senere gav også Grosjean fortabt.

- Det var et meget skuffende løb for os. Det bedste, vores kørere kunne have taget med til kampen, var en skovl - for at grave det hul, vi er i, endnu dybere, siger Günther Steiner til den officielle Formel 1-hjemmeside.

- Vi bliver nødt til at gå tilbage og se, hvad vi kan gøre bedre i fremtiden, siger Steiner.

Det er anden gang, at Kevin Magnussen og Grosjean støder sammen. Det skete også ved grandprixet i Barcelona i maj.

- De er begge i problemer. Det er uacceptabelt, hvad der er sket. Jeg var ret tydelig efter Barcelona om, hvad de ikke skal gøre, siger Steiner.

Magnussen: Ærgerligt

Ærgerligt. Sådan beskrev den danske racerkører Kevin Magnussen Formel 1-løbet i Storbritannien, der endte med en kæmpe nedtur for Haas, hvor både Magnussen og teamkollega Romain Grosjean måtte udgå efter at være kørt sammen.

- Ærgerlig weekend. Ærgerligt ikke at få nogle point med hjem endnu en gang, sagde danskeren til TV3 Sport.

I kampen om at forbedre den 16.- og 14.-plads, som henholdsvis Magnussen og Grosjean var startet på efter en skuffende kvalifikation lørdag, lagde begge Haas-racer aggressivt ud, og det resulterede altså i kontakt mellem de to.

Magnussen mener dog ikke, at han kunne have gjort noget anderledes.

- Jeg var på yderbanen og brugte så meget af banen, der nu var til rådighed, og blev alligevel ramt. Så der er ikke så meget mere at sige til det, tilføjede han til TV3 Sport.

Han ligger samlet nummer 12 i VM-stillingen med 14 point efter 10 af sæsonens 21 løb. Grosjean ligger på 17.-pladsen med 2 point.

I konstruktørernes mesterskab ligger Haas samlet næstsidst.

Løbet blevet vundet af Lewis Hamilton.