Formel 1

Dårlige karakterer til Magnussen og Haas: - Sørgelige resultater kan ikke fortsætte

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen bliver stærkt kritiseret af udenlandske medier efter sammenstødet med holdkammeraten Romain Grosjean. Matthew Childs / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen og holdkammeraten Romain Grosjean får bundkarakterer i udenlandske medier efter Storbritanniens Formel 1-grandprix.

Autosport: Magnussen får 3 ud af 10

Magnussen lykkedes ikke med at komme videre fra Q1 og kørte dårligt på sin sidste omgang, mens han prøvede at finde tempoet. Hans forsøg på at passere Grosjean på ydersiden bidrog til sammenstødet mellem Haas-bilerne, som ødelagde begges ræs og kostede holdet en værdifuld mulighed for at samle data og forstå deres problemer.

Autosport giver også Romain Grosjean 3 ud af 10.

F1i: Magnussen får 4 ud af 10

Det britiske grandprix var en kort og ikke særlig sød oplevelse for Kevin Magnussen, som kolliderede med sin Haas-holdkammerat Romain Grosjean, mens han kørte gennem det femte sving for første gang. Begge biler punkterede og måtte i pitten, men skaden var for stor, og Magnussen var den første til formelt at trække sig efter kun seks omgange. Der er ikke rigtig noget at pynte resultatet eller resten af weekenden med, hvor danskeren var langsommere end Grosjean i tredje træning og i kvalifikationen - på trods af det faktum, at franskmanden kørte med ældre aerodynamiske dele på Silverstone. Holdet som helhed giver et indtryk af, at det har tabt sit fokus midt i et uværdigt sammenbrud i forhold til sin titelsponsor, og det koster alt sammen for en, der var vant til at være troværdig aggressiv og effektiv kører.

Grosejan får ligeledes 4 ud af 10.

Crash: Magnussen får 5 ud af 10

Endnu en smertefuld weekend for Haas, der ramte et nyt bundniveau, da Kevin Magnussen og Romain Grosjean kolliderede på første omgang. Magnussen formåede ikke at gå videre til Q2 og fik den halve skyld for sammenstødet, da danskeren trak sig få runder senere, efter han havde rapporteret om noget, der sad løst omkring hans pedaler.

Crash giver Grosjean 4 ud af 10.

Planet F1: Magnussen får ingen karakter

Haas har svært nok med at kæmpe, og især når de gør det endnu mere besværligt for dem selv ved at støde ind i hinanden. Disse sørgelige holdresultater kan ikke fortsætte meget længere, før noget må gøres.

Grosjean får 3 ud af 10.

Auto, Motor und Sport: Magnussen får 4 ud af 10

Magnussen forstod ikke længere verdenen. Silverstone skulle have passet godt til Haas-bilerne. Det var også følelsen efter den frie træningssession. Men til sidst var Magnussen kun på startplads nummer 16. Efter kun fem sving var løbet allerede forbi. Ironisk nok stødte holdkammeraten ind i ham.

Det tyske bilmagasin giver Grosjean 4 ud af 10.