Formel 1

- Vi har ikke problemer med hinanden, siger Magnussen og Grosjean

Kevin Magnussen og Romain Grosjean på pressemødet inden det ungarske grandprix. Ritzau Scanpix/TV 2

Haas-duoen gjorde det klart på torsdagens pressemøde, at de ikke har problemer med hinanden efter kollisionen i Tyskland.

Kevin Magnussen og Romain Grosjean fik mest opmærksomhed på pressemødet inden grandprixet i Ungarn.

Det sker efter, at de to Haas-kørere var tæt på at smide VM-point sent i det tyske grandprix på Hockenheim-banen, da de ramlede sammen.

Både Magnussen og Grosjean fortæller dog, at episoden ikke har skabt problemer internt.

- Jeg tror, at man i øjeblikket tænker, at man gør det rigtige. Derefter analyserer man tingene, og man ser, at det er mere lige og ikke er så stort, som det føles ude på banen, siger Kevin Magnussen på pressemødet ifølge Planet F1.

- Jeg føler ikke, at det er et stort problem, og vi vil gøre alt for, at det ikke sker igen. Jeg tror, at det blev gjort til noget stort, da vi punkterede hinanden på Silverstone. Men vi respekterer hinanden, og vi vil det bedste for holdet.

Grosjean: En historie ud af ingenting

Ingen af kørerne udgik på Hockenheim, men situationen og stemningen på holdet har betydet, at teamchefen Günther Steiner har indkaldt kørerne til et møde torsdag, hvor det hele vil blive diskuteret.

Romain Grosjean forklarer, at han ikke har problemer med Magnussen.

Franske Romain Grosjean nedtoner ligeledes episoden i Tyskland og sammenligner Formel 1 med fodbold i forhold til, at bilens radio har medvirket til, at historien er blevet større, end den egentlig er.

- På en fodboldbane er der ingen mikrofoner. Spillerne kan sige, hvad de vil til hinanden, hvis de ikke er tilfredse, og intet af det bliver opfattet. Det er godt, at man kan følge med i det hele i Formel 1, men der kommer også en historie ud af ingenting.

Romain Grosjean forklarer, at når man kører med 300 kilometer i timen, kommer han ikke til at bruge den høflige tone i løbets hede.

- Nej, jeg kommer til at sige fuck off og giv mig positionen. Så med mindre man vil have, at det bliver meget mere kedeligt, så skulle vi fjerne mikrofonerne fra hjelmene, siger Grosjean.

I alt har det amerikanske team 26 VM-point, hvilket bare rækker til en ottendeplads i konstruktørmesterskabet. Langt fra målsætningen om at være best of the rest.