Formel 1

Magnussen glæder sig til sommerpause: - Sådan har vi det alle

Løbspausen bekommer Kevin Magnussen godt. Zoltan Balogh / Ritzau Scanpix

Den danske formel 1-kører og Haas-teamet glæder sig til den kommende løbspause efter en svær sidste tid.

Mens mange danskere i disse dage er ved at vende retur fra sommerferie, så forholder det sig lige omvendt for Danmarks eneste formel 1-kører, Kevin Magnussen.

Han og kollegaerne står nemlig overfor en løbspause på 25 dage, inden der skal køres race på Spa-banen i Belgium. Noget, der passer Kevin Magnussen ganske godt.

- Jeg er glad for, at sommerpausen kommer nu. Sådan har vi det allesammen på teamet - alle er klar til en pause. Men vi vender stærkere tilbage, siger danskeren i en pressemeddelelse.

Som 26-årige Magnussen også indikerer, så skal han og holdet nu ikke ligge på den lade side i løbspausen. Det amerikanske Haas-team er efter sæsonens første dusin løb placeret næstsidst blandt holdene i VM-stillingen med kun 26 point.

- Det er en svær situation at være i. Vi prøver, hvad vi kan med dækkene og få dem til at fungere. Vi bliver ved med at prøve, indtil der sker noget, udtaler teamchef, Guenther Steiner.

Bedring i Budapest

Det seneste grandprix i Ungarn kastede ingen VM-point af sig, da Romain Grosjean udgik og Kevin Magnussen blev 13'er.

Alligevel var danskeren fortrøstningsfuld efter søndagens løb i Budapest, når han sammenlignede med tidligere på sæsonen:

- Bilen var okay i dag, ikke for dårlig i hvert fald i forhold til vores niveau.

- I betragtning af de problemer, vi har haft i år, så havde vi en rimelig hurtig fart. Ikke super fart til et løb, men sammenlignet med, hvad vi tidligere har haft, så var det bedre, siger Kevin Magnussen.

Danskeren har kørt 18 af Haas' 26 VM-point hjem indtil videre. Måske venter der flere på Spa, hvor han sidste år blev nummer otte.