Formel 1

- Bestemt ikke den bedste fredag, siger Magnussen efter hård start

Kevin Magnussen sluttede i bunden af både første og anden træning inden det belgiske grandprix. Han krydser fingre for en bedre skæbne lørdag.

En 16.-plads og en 18.-plads.

Kevin Magnussen og Haas-teamet fik ikke det ud af første og anden træning inden det belgiske grandprix, som de gerne ville, og danskeren var i bunden af begge træninger.

Magnussen forklarer selv, at teamet manglede fart, men at der også var flere andre udfordringer, der sænkede dem.

- Det var en svær dag og bestemt ikke den bedste fredag, vi har haft i et stykke tid. Vi manglede virkelig fart og havde generelt problemer med bilen. Vi ser, om vi kan fikse det eller noget af det, men det er en hård start på weekenden. Vi vil gøre vores bedste for, at vi kan komme tilbage, siger Kevin Magnussen til holdets hjemmeside.

- Det er en svær bane at få downforce-niveauerne korrekt indstillede på, og det er også meget svært at få dækkene til at virke. Det bringer endnu et element til vores beslutninger om aerodynamikken og resten af setuppet. Hvis dækkene ikke virker, er dækkene det vigtigste, og de virker ikke. VI krydser fingre for, at vi får en bedre dag i morgen (lørdag, red.).

Teamchef: Vi giver aldrig på

Haas' teamchef, Günther Steiner, var heller ikke særligt begejstret efter træningerne, men håber og tror på en bedre skæbne lørdag.

- Det var ikke en særlig succesfuld første og anden træning for os. Vi har lidt problemer med disse baner, hvor der er lav downforce. Vi skal arbejde det bedste, vi har lært, for at få det bedste ud af bilen. Vi giver aldrig op, og forhåbentlig kan vi få noget med herfra, siger Steiner.

Haas er placeret næstsidst i konstruktørernes konkurrence, og Magnussen ligger på 13.-pladsen i den samlede stilling med 18 point, mens Grosjean er nummer 17 med otte point.

Du kan følge lørdagens tredje træning og kvalifikation i Belgien i livebloggen på sport.tv2.dk.