Formel 1

Magnussen får blandede karakterer efter 'endnu en forfærdelig dag'

Kevin Magnussen havde en svær weekend i belgiske Spa, hvor det blev til en plads som nummer 12.

Den danske racerkører Kevin Magnussen måtte nok engang gå fra et Formel 1-løb uden point, da han søndag sluttede som nummer 12 i det belgiske Grand Prix i Spa.

Danskeren startede eller løbet som nummer 8, men som ofte før i denne sæson, så er dækkene hos Haas-teamet ikke gode nok til at kunne kæmpe med om de sjove placeringer.

Mandag er danske Kevin Magnussen så stået op til karakterer fra diverse Formel 1-medier, der ikke er helt enige om danskerens præstation, men alle påpeger Haas-bilen som den helt store skurk.

F1i er de mest gavmilde og giver Magnussen den hæderlige karakter på 7 ud af 10, mens motorsportssiden Crash har danskeren som løbets dårligste sammen med Max Verstappen, Antonio Giovinazzi og Carlos Sainz, der alle får karakteren 5 ud af 10.

Hos Autosport, der har en samlet pointskala for hele sæsonen, er de heller ikke begejstret for danskerens præstation på den belgiske asfalt. De har nu Magnussen helt nede og skrabe som den, der har præsteret 5.-dårligst i år.

TV 2 SPORT har samlet et udsnit af diverse karakterer til danske Kevin Magnussen for præstationen i Belgien.

Autosport:

Kevin Magnussen: 6/10

- Mens Haas-raceren er det store problem, så virkede Magnussen igen til at lide mere, når bilen er dårligst sammenlignet med Grosjean. Danskeren forsøgte at komme tilbage undervejs i løbet, men selvom han overhalede Grosjean, havde han ikke farten til at få point.

Romain Grosjean: 6/10

Skysports:

Kevin Magnussen: 6/10

- Endnu en forfærdelig dag for Magnussen. Hans søndag faldt sammen, da han tabte 6 placeringer på 5 omgange.

Romain Grosjean: 6/10

Auto, Motor und Sport:

Kevin Magnussen: 6/10

Ingen analyse.

Romain Grosjean: 7/10

F1i:

Kevin Magnussen: 7/10

- Kevin Magnussen led på grund af sine dæk. Og danskeren led tidligt i løbet. Efter sit pitstop på 25. omgang fik han gjort god brug af sine nye medium-dæk og overhalede Romain Grosjean og Daniel Ricciardo fire omgange før mål, inden han drog fordel af Giovinazzi, der måtte udgå sent i løbet.

Romain Grosjean: 7,5/10

Crash:

Kevin Magnussen: 5/10

- Endnu en hård weekend for Kevin Magnussen og Haas. De efterlader flere spørgsmål end svar. Alvorlige dækproblemer efterlod Magnussen langt fra sin topfart, så alvorligt at selv Sergio Perez kunne overhale ham, trække fra, gå i pit og så overhale Magnussen igen på bare 8 omgange. 12.-pladsen var virkelig alt Magnussen kunne drømme om efter en hård dag.

Romain Grosjean: 6/10

GPtoday:

Kevin Magnussen: 6,5/10

- Haas' problemer var mere synlige end nogensinde i Spa. Som Magnussens første stint blev længere, kunne danskeren se sig selv falde ned gennem feltet som en sten ned gennem en brønd grundet sine dækproblemer.

Romain Grosjean: 7/10

Allerede i næste weekend har Kevin Magnussen mulighed for revanche, når Formel 1-feltet kører ræs i Italien.