Formel 1

Ferrari-boss afviser Verstappen: - Det skaber problemer

Charles Leclerc og Max Verstappen for blandt de største talenter i Formel 1. Boris Horvat / Ritzau Scanpix

En kombination med Charles Leclerc og Max Verstappen er ikke på tale hos Ferrari.

For mange kokke fordærver maden, er device hos Ferrari-chefen Mattia Binotti.

I 2020 har Red Bulls 21-årige stjerne Max Verstappen kontraktudløb, men han skal ikke regne med henvendelser fra det italienske hold.

- Jeg kom til i Michael Schumachers tid, hvor Rubens Barrichello og Felipe Massa var bag ham, siger Binotti ifølge Inside Racing til Gazzetta dello Sport.

- Jeg mener, vi skal have en fantastisk førstekører og en anden kører, der kan vinde løb og score point. Lidt ligesom Lewis Hamilton og Valtteri Bottas (Mercedes, red.).

Ferrari har en lang kontrakt med det 21-årige talent Charles Leclerc, som i debutsæsonen på det italienske Formel 1-hold har vundet de to senest grandprixer.

Tyske Sebastian Vettel, der tidligere er blevet verdensmester, har derimod kontraktudløb samtidig med Verstappen.

- To kørere sammen som Max og Charles skaber problemer for ledelsen af holdet, siger Binotti.

Max Verstappen og Charles Leclerc er uhyre lige i VM-stillingen som nummer tre og fire med 185 og 182 point.

Verstappen har store ambitioner og vil vinde VM-titlen, så for nylig udtalte hans far, den tidligere Formel 1-kører Jos Verstappen, at et skifte meget vel kunne blive aktuelt.

- Det vigtigste er, at vi får en bil, som giver Max mulighed for at kæmpe med om titlen, sagde Jos Verstappen ifølge GPFans til Ziggo Sport.

- Næste år er han hos Red Bull, men alt vil være åbent til 2021. Det kommer til at afhænge af, om vi får en bil i 2020, som kan kæmpe med om sejren.

Max Verstappen har kørt for Red Bull siden 2016 og har vundet syv grandprixer. Hans bedste slutplacering i VM-stillingen er en fjerdeplads.

Charles Leclerc blev i denne sæson forfremmet fra Sauber-holdet til Ferrari. Udover de to grandprix-sejr er han fire gange startet i pole position.