Hamilton håber, han bliver udfordret af Red Bull og Ferrari

16x9
Lewis Hamilton håber på, at han bliver udfordret af Charles Leclerc og Ferrari i den kommende weekend. Foto: Daniel Dal Zennaro / Ritzau Scanpix

Mercedes-teamet og især Lewis Hamilton ar været dominerende i denne sæson. Men briten håber faktisk på, han bliver udfordret.

8 sejre i 14 grandprixer.

Det er, hvad Lewis Hamilton har vundet i denne Formel 1-sæson indtil videre. Briten har været særdeles dominerende, og han håber på at fortsætte sin stime, når de i den kommende weekend kører i Singapore.

Men selvom Hamilton er godt på vej mod endnu en VM-titel, håber han på, at han bliver udfordret af sine nærmeste forfølgere.

- Jeg ser frem til næste løb, og jeg håber, at det går vores vej, siger Lewis Hamilton ifølge GPfans.com.

- Jeg håber altid på, at jeg kan blive bedre, og at vi får et godt løb. Hvis de (Ferrari og Red Bull, red.) også udfordrer os, er det bare godt. Jeg vil gerne have disse kampe, og hvis der kom flere af dem, ville det bare være godt.

Konstruktørernes mesterskab

  1. Mercedes – 505 point
  2. Ferrari – 351 point
  3. Red Bull – 266 point
  4. McLaren – 83 point
  5. Renault – 65 point
  6. Torro Rosso – 51 point
  7. Racing Point – 46 point
  8. Alfa Romeo – 34 point
  9. Haas – 26 point
  10. Williams – 1 point

Jagter perfektionen

Lewis Hamilton går ind til den kommende weekend med en god mavefornemmelse.

Mercedes-køreren vandt nemlig sidst Formel 1-cirkusset var i Singapore, hvor han sneg sig foran Max Verstappen og Sebastian Vettel.

Men heller ikke dengang kørte han et perfekt løb, mener han selv, og det er dét, der gør, at han bliver ved i noget tid endnu.

- Man tænker måske, at det er perfekt hver weekend, men sandheden er, at det er det ikke. Det er en konstant jagt efter perfektion, og det er det, der gør det sjovt.

- Jeg elsker at gøre det, jeg gør. For et eller to år siden tænkte jeg på, hvor lang tid jeg kunne fortsætte. Men jeg nyder mere og mere det, jeg laver, og jeg ser frem til, hvad der venter de næste par år, siger Hamilton videre til Motorsport.com

Lewis Hamilton fører lige nu VM-stillingen, hvor han har 284 point. Britens teamkollega, Valtteri Bottas, er på andenpladsen med 221 point.

Max Verstappen fra Red Bull indtager tredjepladsen, hvor han ligger med 185 point.