Formel 1

Williams-kører kritiserer Grosjean: - Jeg burde ikke være overrasket

George Russell giver Romain Grosjean skylden for deres sammenstød i søndagens grandprix i Singapore.

For første gang i sin indtil videre korte Formel 1-karriere kom George Russell ikke over målstregen i et grandprix.

I Singapore røg briten ind i muren og udgik, da hans Williams-racer blev ramt på venstre bagdæk af Romain Grosjean, der i sin Haas-racer forsøgte at køre udenom Russell i et sving

- Jeg burde ikke været overrasket, sagde Russell over radioen til sit hold efter uheldet.

Og efter løbet var han stadig vred, da han blev spurgt til episoden.

- Grosjean siger, at jeg ikke efterlod ham noget plads, og han var i muren, før han ramte mig. Og jeg siger bare: Altså, det er jo tydeligvis ikke sagen, for jeg har haft den sidste time til at se det på video, sagde Russell ifølge Formel 1-siden planetf1 til flere journalister efter løbet.

Ville ikke gøre noget anderledes

Briten mener, at Grosjean burde have lagt sig bag Russells racer igen, da det stod klart, at Haas-bilen ikke kunne nå forbi.

- Det er en skam, at det kun ødelagde mit løb og ikke også hans. Det er sikkert derfor, han føler, at han ikke har gjort noget forkert. Men hvis den samme situation opstod igen, var der intet, jeg ville gøre anderledes, fortalte Russell, mens Grosjean fastholdt sin uskyld.

- Jeg er nødt til at se billederne. George er tydeligvis ikke super glad, men jeg tror ikke, at jeg havde mulighed for at trække mere til venstre, end jeg gjorde, sagde Grosjean.

Franskmanden sluttede som nummer 11, mens hans teamkollega Kevin Magnussen blev nummer 17 og sidst af de kørere, der gennemførte løbet. Se hele Formel 1-stillingen her.