Formel 1

Magnussen får flotte karakterer på trods af bundplacering

Kevin Magnussen lå længe til at få point i søndagens grandprix i Singapore, men efter en katastrofal afslutning endte han sidst.

Danskeren var undervejs at finde på en ottendeplads, men en plasticpose og safety cars ødelagde de gode pointmuligheder.

Med blot ti omgange igen kom den tredje safety car på banen i Singapore, og det blev afgørende for Magnussen. Her befandt han sig på ottendepladsen, men med en mindre skade på frontvingen og nedslidte dæk faldt danskerne til 17. pladsen.

Magnussen leverede endda løbets hurtigste omgang, men da han ikke endte inden for den pointgivende top-ti, får han ikke point for at være hurtigst rundt i Singapores gader.

De udenlandske medier har dog bemærket Magnussens gode kørsel.

Her er et uddrag af karakterer fra diverse internationale Formel 1-medier for præstationen i Singapore.

Autosport:

Kevin Magnussen: 9/10

- I betragtning af Haas' præstation gjorde Magnussen et rigtig godt stykke arbejde med at kvalificere sig og i løbet, men skæbnen var imod ham. At få hurtigste omgang var dog en lille trøst.

Romain Grosjean: 5/10

F1i.com:

Kevin Magnussen: 7,5/10

- I søndags hentede han mange placeringer i starten af løbet og kørte med om pointene. Desværre viklede en plasticpose sig rundt om hans frontvinge i den afsluttende fase, og med de slidte dæk faldt han hurtigt ned gennem feltet.

Romain Grosjean: 6,5/10

Sky Sports:

Kevin Magnussen: 7/10

- Haas så ud til at være det næstlangsomste hold, men Kevin Magnussen kørte sig ind i top-ti i løbets tidlige fase takket være en kaotisk start, og han fremstod veltilpas. Men danskeren var uheldig med timingen af safety cars og noget så bizart som en plasticpose, der ramte frontvingen.

Romain Grosjean: 5/10

Crash.net:

Kevin Magnussen: 7/10

- Han startede strålende og var på vej mod P8, inden safety cars samlede feltet og - mere ødelæggende - en plastikpose ramte hans forvinge, hvilket tvang ham til et stop, der betød, at han til sidst sluttede som nummer 17.

Romain Grosjean: 5/10

PlanetF1.com:

Kevin Magnussen: 7/10

- Nogle gange fortæller slutplaceringen ikke den fulde historie, og det passer godt på Magnussens præstation i Singapore. I en bil, der ikke burde have noget at foretage sig i top-ti, var Magnussen komfortabel, før der kom tre safety cars.

Romain Grosjean: 5/10

Kevin Magnussen og Haas skal allerede på banen igen i weekenden, når Ruslands grandprix venter. Du kan følge med i træningerne, kvalifikationen og grandprixet på sport.tv2.dks liveblog.