Formel 1

Magnussen slutter foran Grosjean i anden træning

Kevin Magnussen var langsommere end sin teamkollega i den første træning forud for det russiske grandprix. Yuri Kochetkov / Ritzau Scanpix

Romain Grosjean var en smule hurtigere end Kevin Magnussen i første træning, mens rollerne var byttet rundt i anden træning.

Kevin Magnussen indledte fredag træningerne frem mod søndagens Formel 1-grandprix i russiske Sotji med at være en smule langsommere end sin holdkammerat på Haas.

Romain Grosjean sluttede således den første af tre træninger med en bedste tid, der var 0,08 sekunder hurtigere end danskerens bedste, der lød på 1 minut og 36,596 sekunder.

Grosjeans bedste tid rakte til en 10.-plads, mens Magnussens bedste resulterede i en 13.-plads. De to Haas-kørere tilbagelagde henholdsvis 23 og 21 omgange på den 5,858 kilometer lange bane.

Ferraris Charles Leclerc var hurtigst med en tid på 1 minut og 34,462 sekunder.

Max Verstappen, der kører for Red Bull, og Leclercs holdkammerat på Ferrari-holdet, Sebastian Vettel, sluttede som nummer to og tre.

Også i fredagens anden træning sluttede Magnussen som den 13.-hurtigste. Han fik dog barberet over et sekund af tiden fra første træning og kørte den hurtigste omgang i tiden 1 minut og 35,351 sekunder.

Dermed var danskeren hurtigere end Grosjean i anden træning, hvor franskmanden sluttede som nummer 16.

I anden træning kørte Max Verstappen den hurtigste omgang af alle i sin Red Bull-racer i tiden 1 minut og 33,162 sekunder.