Formel 1

Magnussen finder fart i sidste træning - Ferrari i total dominans

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen sluttede som nummer ti i den tredje og sidste træning forud for lørdagens kvalifikation til det russiske grandprix. Anton Vaganov / Ritzau Scanpix

Den danske Formel 1-kører sluttede tredje og sidste træning inden lørdagens kvalifikation som nummer ti.

Kevin Magnussen fik lørdag formiddag lidt mere fart i sin Haas-racer, da den tredje og sidste træning forud for kvalifikationen til det russiske Formel 1-grandprix blev afholdt.

Den danske Haas-kører fulgte op på fredagens to 13.-pladser ved at slutte som nummer ti i den tredje og sidste test, inden startpladserne skal fordeles.

Magnussen kørte 15 omgange, hvoraf den hurtigste blev tilbagelagt i tiden 1 minut og 34,546 sekunder. Det er 0,805 sekunder hurtigere end danskerens bedste tid fredag.

Han kunne dog ikke matche holdkammerat Romain Grosjean, der sluttede med sjettebedste tid efter at have kørt en omgang på 1 minut og 34,308 sekunder.

Charles Leclerc var hurtigst i tredje træning. Monegaskeren, der kører for Ferrari, satte en tid på 1 minut og 32,733 sekunder. Leclerc sluttede foran holdkammerat Sebastian Vettel og Lewis Hamilton fra Mercedes, der fører VM-stillingen.

Kvalifikationen til det russiske grandprix, der køres i Sotji, starter klokken 14 lørdag.