Formel 1

- Der var ikke meget at skyde med, siger Magnussen

Haas-raceren havde endnu engang problemer med for varme dæk, og grandprixet på teamets hjemmebane i USA blev en stor skuffelse for Haas og Magnussen.

Det var en skuffet Kevin Magnussen, der mødte tv-kameraerne efter det amerikanske grandprix.

- Der var ikke så meget at skyde med i dag, og så får jeg den der ’brake failure’ til sidst, sagde Magnussen til TV 3+ med henvisning til de defekte bremser, der sendte ham gruset kort før det ternede flag.

Efter have startet på 12. pladsen så det ellers godt ud for den danske Formel 1-kører efter endnu en af Magnussens specialiteter, en god første omgang.

- Jeg fik en god start og fik kørt mig op på første omgang og lå nier i nogle omgange, men vi havde ikke farten til at ligge deroppe, så vi røg ned igen og kogte mine dæk, sagde Magnussen, der måtte erkende, at Haas-raceren endnu engang i denne sæson ikke kunne få Pirelli-dækkene til at holde temperaturen og dermed slitagen nede.

- Jeg prøver at holde fast i min position ved at presse bilen og at køre så hurtigt, jeg kan, og så koger man dækkene. Så lige så snart man bliver overhalet, bliver man overhalet af en mere og en mere. I den proces koger man dækkene endnu mere. Først derefter når du er røget ned på din reelle position, så kan man få balance i dækkene igen og finde et konstant niveau, sagde Magnussen efter løbet.

Selvom Kevin Magnussen endte løbet i gruset, så blev han noteret for en 18. plads i løbet.

Mens danskeren var kørende, lå han hele løbet foran sin teamkollega Romain Grosjean, der dog røg op på 15. pladsen, da Magnussens bil kørte af banen på grund af defekte bremser.

Næste Formel 1-grandprix bliver kørt i Brasilien om to uger.