Formel 1

Magnussen scorer marginalt bedre karakterer end Grosjean

Kevin Magnussen efter lørdagens kvalifikation. Jerome Miron / Ritzau Scanpix

Flere udenlandske medier har givet karakterer til Formel 1-kørerne efter det amerikanske grandprix.

Der var ikke meget at glæde sig over for Haas-tilhængerne i weekenden.

Ganske vist formåede Kevin Magnussen at tage flere placeringer på de første omgang af USA's grandprix, men i resten af løbet blev Haas' evner udstillet. Eller nærmere problemerne.

For farten manglede på Haas-racerens hjemmebane.

Kevin Magnussen røg ned gennem feltet, og en defekt bremseklods sørgede for, han måtte udgå med to omgange tilbage. Han havde dog gennemført nok af løbet til, han blev klassificeret på en 18. plads.

Selvom teamkollegaen Romain Grosjean sluttede løbet tre pladser bedre, er der enighed blandt flere udenlandske motorsportsmedier om, at Kevin Magnussen præsterede bedst af de to Haas-kørere.

Autosport: 8/10

- Magnussen havde overtaget over Grosjean i kvalifikationen og avancerede på de indledende omgange til 10. pladsen. Men Haas-raceren var ikke hurtig nok og faldt tilbage, inden han udgik, da en bremseklods eksploderede og sendte ham i gruset. Vel at mærke i en bil, der ikke havde farten til at kæmpe om pointene.

Romain Grosjean får karakteren 7.

F1i.com: 6,5/10

- Haas ser ikke ud til at forvente nogen form for forbedring i den resterende del af løbene i 2019 og vil blot have hele dette ud af vejen uden den store omtale. Man kan ikke engang bebrejde folk for at hænge med hovedet.

Romain Grosjean får karakteren 6.

GP Fans: 5/10

- Magnussen var lige foran teamkollegaen Romain Grosjean i den sene del af løbet, efter han blev kørt baglæns i en lovende start. Lige indtil bremsedefekten to omgange fra løbsafslutningen efterlod ham i gruset og dermed sidst af de klassificerede kørere.

Romain Grosjean får karakteren 4.

Crash: 6/10

- Vil nogen være sød at ende Haas' lidelser for 2019? Endnu en hård dag på kontoret for det amerikanske hold, omend med Magnussen i spidsen i kvalifikationen. Og han kørte sig endda ind i pointene tidligt, inden et bremseproblem gennem løbet tvang ham tilbage gennem feltet.

Romain Grosjean får karakteren 5.

Planet F1: 6/10

- Danskeren havde overtaget på sin teamkollega i det meste af løbet, før hans bil svigtede ham blot et par få omgange fra slutningen. Magnussen nød endda kort at være i pointene, men derfra gik det nedad.

Romain Grosjean får karakteren 5

Auto Motor Und Sport: 6/10

Ingen kommentarer fra mediet.

Romain Grosjean får karakteren 5.

Det næste Formel 1-grandprix er i Brasilien om to uger. Det er det næstsidste på kalenderen.