Formel 1

'Tapper' Magnussen udnyttede ikke mulighederne, skriver medie

Kevin Magnussen i forbindelse med det brasilianske grandprix. Amanda Perobelli / Ritzau Scanpix

Flere udenlandske medier har givet karakterer til Formel 1-kørerne efter det brasilianske grandprix.

For fjerde løb i træk måtte Haas forlade det uden point.

Kevin Magnussen og Romain Grosjean lå ellers i de pointgivende første ti pladser fra start, men da de 71 omgange var tilbagelagt af det brasilianske grandprix var de længere tilbage.

Tættest på var Magnussen, som røg ned på 11. pladsen på sidste omgang. Efter at være overhalet af Toro Rossos Daniil Kvyat.

Herunder kan du læse, hvad flere udenlandske medier skriver om Kevin Magnussens præstation og hans karakter.

Autosport: 6/10

- Fik ikke lige så meget ud af bilen i kvalifikationen som Grosjean og røg tidligt ud af pointene. Han ser oftest ud til at lide mere end sin teamkollega under sådan nogle løbssituationer.

- Kontakten med Ricciardo sendte ham længere tilbage, men en stærk kørsel ved den første genstart fik ham tilbage i pointjagten. Men han nåede det ikke på grund af Kvyats overhaling på sidste omgang.

Romain Grosjean får karakteren 7.

GP Fans: 6/10

- K-Mag var uheldig med at få en stærk start spoleret af kontakten med Daniel Ricciardo, men kom næsten tilbage fra det sene løbskaos med point. Efter at have set begge biler nå til Q3 for første gang siden Spanien opnåede Haas det fjerde løb i træk uden point.

Romain Grosjean får karakteren 5.

Crash: 6/10

- Mulighederne præsenterede sig for de fleste hold på Interlagos, men Haas var ikke i stand til at udnytte det. Magnussen nåede Q3, før han røg tidligt tilbage efter at blive ramt af Ricciardo. Og var ikke i stand til at udnytte af det sene drama. selvom han skiftede til softdækkene. En tapper præstation af danskeren.

Romain Grosjean får karakteren 7.

F1i.com: 7,5/10

- Iført et par nye sæt softdæk var Magnussen i stand til at genfinde farten fra kvalifikationen.

- Mens andre kæmpede på slidte dæk, var han kortvarigt i stand til bringe sig selv tilbage i pointene, før han på sidste omgang blev overhalet af Daniil Kvyat. Til stor irritation.

Romain Grosjean får karakteren 7,5

Auto Motor Und Sport: 6/10

Ingen kommentarer fra mediet.

Romain Grosjean får karakteren 8.

Det næste Formel 1-grandprix er i Abu Dhabi om to uger. Det er det sidste på kalenderen.