Formel 1

Verstappen sætter stort mål for 2020 - kun én kører har opnået det før

Max Verstappen har selvtilliden i orden forud for den kommende sæson.  Andrej Isakovic / Ritzau Scanpix

Max Verstappen er så tilfreds med Red Bulls racer forud for den kommende sæson, at han håber på, at de kan køre med om VM-titlen.

Michael Schumacher er den eneste kører i historien, der har formået at køre sig på podiet i alle løb i en Formel 1-sæson.

Men i 2020 bliver der føjet endnu et navn til den liste, hvis det står til Red Bulls Max Verstappen.

Jeg håber, vi kan komme på podiet i alle løb i år

Max Verstappen

Den unge hollænder er sprængfyldt med selvtillid inden sæsonstarten i marts, og det har nu fået ham til at sætte forhåbningerne så højt, at han vil gå i fodsporerne på den tyske legende, der i 1990'erne og 00'erne vandt syv individuelle verdensmesterskaber.

- Vi er på rette vej. Jeg håber, vi kan komme på podiet i alle løb i år. Forhåbentlig bliver det spændende på banen. Jeg er klar og ser frem til det, siger Max Verstappen ifølge GP Fans.

Da Michael Schumacher - som den eneste i Formel 1's 70 år lange historie - formåede at ende på podiet efter alle løb, blev han også verdensmester.

- Vi vil forsøge at få en bedre sæson. Vi vil gå efter titlen, siger Verstappen til Sky Sports ifølge mediet Crash.

Max Verstappen blev nummer tre i kørernes individuelle VM-stilling i 2019, hvor han i sæsonens løb formåede at vinde tre løb.

I alt har den 22-årige hollænder vundet otte løb i sin karriere, siden han i 2015 debuterede som den yngste nogensinde i Formel 1.

2020-sæsonen begynder den 15. marts, når det australske grandprix løber af stablen på Albert Park i Melbourne.