Coronavirus

Magnussen hylder alle danskere, der gør en indsats

Kevin Magnussen må vente lidt med at tage hul på Formel 1-sæsonen 2020. Albert Gea / Ritzau Scanpix

Formel 1-køreren har taget sig tid til at udtrykke sin taknemmelighed overfor alle, der tager ansvar og knokler videre, selvom corona-pandemien raser.

- Tak til alle, der gør en indsats i denne tid.

Sådan skriver racerkøreren Kevin Magnussen blandt andet i et opslag på Instagram, hvor han sætter ord på sin taknemmelighed over alle dem, der bidrager til at inddæmme coronavirussen i Danmark.

- Jeg synes, det er dejligt at se, hvor professionelt, rationelt og ansvarsfuldt myndighederne lader til at gå til sagen. Det er jeg som dansker taknemmelig for, skriver han.

Danskerens Formel 1-bil er for længst parkeret som en konsekvens af udbredelsen af coronavirus, der ligesom mange andre sportsgrene også har sat en midlertidig stopper for verdens største motorsportsserie.

- Tak, tak og tak

I opslaget går Magnussens tak også ud til de enkelte grene af samfundet, hvor man i disse tider bliver tvunget til at gøre en ekstra indsats i hele landets tjeneste.

Det gælder både offentligt ansatte såvel som ansvarsfulde privatpersoner.

- Tak til alle i karantæne, som bliver hjemme. Tak til alle jer, som ikke er i karantæne, men som alligevel isolerer jer for at bremse smitten. Stort skulderklap til jer, der passer arbejdet hjemmefra, samtidig med at I underholder ungerne og holder dem i gang med skolearbejde.

- Kæmpe tak til de af jer, der stadig klarer ærterne i det offentlige. Til sygeplejerskerne og lægerne - kæmpe krammer herfra. Tak til jer i supermarkederne, der sørger for, at vi alle bliver ved med at kunne handle som sædvanlig. Bare tak til alle, der gør en indsats og tager ansvar for samfundet, skriver Kevin Magnussen blandt andet.

Formel 1-sæsonen blev suspenderet dagen før kvalifikationen til årets første grandprix i Australien, og siden er de efterfølgende tre løb i Bahrain, Vietnam og Kina også blevet aflyst.

Det står endnu ikke klart, hvornår sæsonen starter.