Formel 1

Tidligere Formel 1-boss ser ingen problemer i Vettel og Hamilton på samme team

Lewis Hamilton og Sebastian Vettel kan komme til at udgøre et decideret super team hos Mercedes i næste sæson.  Roslan Rahman / Scanpix Denmark

Bernie Ecclestone tror sagtens, de to superstjerners egoer kan forenes på samme hold.

Lewis Hamilton kan måske se frem til snart at få seriøs konkurrence om favoritværdigheden på Mercedes.

Den tidligere firdobbelte verdensmester Sebastian Vettel skal finde sig et nyt sæde til næste sæson, efter han og Ferrari ikke har kunnet nå til enighed om en kontraktforlængelse.

Og det kunne sagtens blive som Lewis Hamiltons teamkammerat hos Mercedes.

- Jeg kunne godt tænke mig at se ham hos Mercedes, siger den tidligere direktør for Formel 1 Bernie Ecclestone til RTL.

- Jeg vil gerne se ham op imod Lewis Hamilton. Det, tror jeg, ville være godt for Formel 1, godt for sporten og godt for tilskuerne.

Ville ikke give interne problemer

Sebastian Vettel vandt fire verdensmesterskaber i træk i starten af det seneste årti, mens Lewis Hamilton har vundet fem af de seneste seks mesterskaber.

Alligevel tror Bernie Ecclestone sagtens, de to superstjerner kan enes om tingene hos Mercedes.

- Jeg tror, de to kommer godt ud af det med hinanden uden problemer. Det er ikke et spørgsmål om deres egoer, for de har begge masser af talent. Det ville være et super, super team, siger Bernie Ecclestone.

- Jeg ser ikke noget problem for Hamilton at bekymre sig om, og jeg ved, Vettel ville elske muligheden for at køre imod ham.

Lewis Hamiltons nuværende teamkammerat, Valtteri Bottas, har kørt hos Mercedes siden 2017 og har endnu ikke offentliggjort, hvor han kører næste år.

Formel 1 planlægger at starte sæsonen med to løb bag lukkede døre i Østrig i begyndelsen af juli.