Formel 1

Leclerc kørte racer igennem italiensk by: - Jeg er ked af, hvis jeg vækkede jer

Ferrari-raceren forlod anlægget og kørte ud i Maranellos gader. Ferrari

Charles Leclerc var torsdag morgen tilbage på Ferraris anlæg i Maranello. Og det fejrede han med at køre igennem byens gader.

Vi har nok alle sammen prøvet at blive vækket af en irriterende nabo, en larmende skraldemand eller en uventet banken på døren.

Men borgerne i den italienske by Maranello, hvor Ferrari har sit hovedsæde, vågnede torsdag morgen ved lyden af en brølende motor i Ferraris SF1000-racer.

Charles Leclerc var nemlig tilbage på det italienske teams anlæg for første gang siden coronakrisen, og det fejrede han ved at køre en tur i byens gader i de tidlige morgentimer.

- Jeg kan normalt ikke lide at stå tidligt op, men i morges var der en god grund til det, siger Charles Leclerc til Ferraris hjemmeside.

- Måske vækkede jeg nogle mennesker, men det var en fantastisk tur igennem gaderne i Maranello i SF1000’eren.

Charles Leclerc startede fra den ikonisk Ferrari-fabrik i Maranello, inden han sluttede på Fiorano-banen, hvor adskillige Ferrari-biler er testet igennem tiderne.

Kan ikke vente med at komme i gang

Ferrari-køreren har god grund til at få træne lidt ekstra på banen, da der er sat dato på genstarten på Formel 1-sæsonen, og det er der ikke længere til.

Men i første omgang glæder han sig over, at han igen kan sidde bag rattet i en rigtig racer og ikke en virtuel, som han har været hensat til i de seneste måneder.

- Jeg var spændt på at komme tilbage i bilen i dag – især på sådan en speciel rute. At være tilbage i cockpittet føles som at komme hjem igen, siger Leclerc.

- Det var en sjov måde at sige, at vi er tilbage. Nu kan jeg ikke vente med at køre SF1000 i Østrig.

Formel 1-sæsonen genoptages nemlig i Østrig 5. juli.