Formel 1

Formel 1-hold afslører nyt udseende på racer

George Russell er imponeret over den nye Williams-racer. Ritzau Scanpix / Williams Racing

Williams-teamet har nu offentliggjort udseendet på deres nye racer, efter de har sagt farvel til sponsorer.

Det britiske Formel 1-mandskab Williams Racing har kæmpet økonomisk i coronakrisen.

I slutningen af maj meldte holdet ud, at de overvejede at sælge holdet, da holdet leverede stor underskud.

I den forbindelse meddelte Williams også, at de sagde farvel til titelsponsoren ROKiT, hvis røde farver prægede raceren.

Men da samarbejdet nu er ophørt, uden at teamet har nævnt en grund til det, er farverne også blevet fjernet.

Derfor har Williams fredag præsenteret et nyt udseende på raceren, som man vil kunne se, når løbssæsonen skydes i gang i Østrig i næste uge. Raceren er nu præget af en hvid farve, imens der stadig er en blå streg på siden af raceren.

George Russell og Nicholas Latifi er holdet to kørere, og de var imponeret over udseendet, da der blev teaset for det torsdag.

- Oh, den ser skarp ud, sagde Latifi, imens George Russell tilføjede:

- Den ser smart ud, sagde han med et imponeret blik.

Overvejer et salg

I slutningen af maj skrev holdet i en pressemeddelelse, at de ”undersøgte et potentielt salg af hele virksomheden” - herunder hører Formel 1-holdet.

Bestyrelsen skrev dog også i pressemeddelelsen, at de overvejer at rejse ny kapital, sælge en del af firmaet eller den største part af aktiemajoriteten.

- Alt overvejes i denne krisetid, skrev de.

Williams bekræftede, at ingen officielle bud på at købe hele firmaet var på bordet endnu, men at de ”holdt samtaler med en mindre gruppe af potentielle investorer.”

- Ingen beslutning er dog taget nu, men for at det få det mest optimale resultat og for at facilitere samtaler med mulige købere, annoncerer firmaet, at den formelle salgproces er startet.

Alt dette sker efter, at virksomheden vil ruste sig til fremtiden. De er nemlig blevet hårdt ramt af coronakrisen og har set et stor fald i indtægterne.

Dog understregede holdet, at de er klar til konkurrere i denne Formel 1-sæson, når sæsonen skydes i gang i næste weekend i Østrig.