Formel 1

- Det er altid sådan lidt akavet, siger Magnussen om 'kamp' med Grosjean

Kevin Magnussen blev nummer 12 i søndagens grandprix i Østrig. Romain Grosjean endte på 13. pladsen.   Albert Gea / Ritzau Scanpix

Kevin Magnussen og holdkammeraten Romain Grosjean endte med at kæmpe om den samme plads ved sæsonens andet Formel 1 grandprix i Østrig.

Anden gang er lykkens gang for de to Haas-biler.

Mens både Kevin Magnussen og Romain Grosjean måtte udgå af sidste weekends løb, gennemførte begge kørere sæsonens andet grandprix søndag.

Faktisk endte teamkollegaerne med at kæmpe om den samme plads sidst i løbet, hvor de endte på henholdsvis 12.- og 13.pladsen.

- Vi kommer lidt i vejen for hinanden. Mig og Romain lå på kryds og tværs af hinanden i forhold til strategi og kæmpede om de samme pladser til sidst. Det er altid sådan lidt akavet.

- Vi gjorde, hvad vi kunne, og vi gjorde begge et forsøg, siger Kevin Magnussen til TV3 Sport.

Haas-raceren viste gode takter

Danskeren startede ræset på Red Bull Ring på 15.-pladsen, men kørte sig efter en god start op på 12.-pladsen i løbet af første omgang.

Kort efter blev han ramt i siden af Sebastian Vettel, der i samme situation blev skubbet bagfra af sin Ferrari-kollega Charles Leclerc.

Efter sammenstødet mellem Ferrari-kørerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel var det nødvendigt at rydde op på Red Bull Ring, før løbet kunne fortsætte.

Begge Ferrari-kørere måtte udgå, mens Magnussen kunne fortsætte. Dog med skader på bilen.

Trods påkørslen af Vettel var danskeren fortrøstningsfuld efter løbet, hvor han blandt andet roste bilens balance og teamets arbejde med dækkene.

- Balancen var god, og dækkene var det. Igen var det et bevis på, hvad der er ændret siden sidste år. Vi kørte langt på det første sæt dæk og havde god fart på det andet også, siger han til TV3 Sport.

Kevin Magnussens Haas-racer begynder tilsyneladende at vise nogle af de takter, som den danske Formel 1-kører og hans hold savnede sidste sæson.

Men med en 12.-plads til Magnussen og en 13.-plads til Grosjean bliver det for anden weekend i træk ikke til point for Haas-teamet.