Formel 1

- Der er lave forventninger, siger Magnussen inden Silverstone-grandprix

Keivn Magnussen (Haas) blev nummer 16 i lørdagens kvalifikation forud for det britiske grandprix søndag.

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) havde endnu en gang svært ved at følge med resten af Formel 1-feltet, da der lørdag blev kørt kvalifikation på den ikoniske Silverstone-bane.

Magnussen endte i den tunge ende på 16.-pladsen. Han starter dog som nummer 14, da to konkurrenter efterfølgende modtog straffe.

Han kan dog trøste sig med, at han var hurtigere end holdkammeraten, Romain Grosjean, der blev nummer 19.

Håber på overraskelser

Søndag går det løs med det britiske grandprix, og her tør Kevin Magnussen ikke drømme om det helt store.

Det siger han til 3+ umiddelbart efter lørdagens kvalifikation.

- Der er lave forventninger, så vi må bare gøre det så godt, som vi kan, og håbe at der opstår en eller anden mulighed, siger Magnussen.

- I går så det ikke så godt ud med vores fart. Det bliver noget koldere i morgen, end det var i går, så det kan være det har noget at sige i forhold til farten, lyder det fra den 27-årige dansker.

Suveræne Mercedes

Både Magnussen og Grosjean bliver rykket en enkelt plads frem på startlisten på grund af en straf til Daniil Kvyat (AlphaTauri).

Forrest i feltet var det igen Mercedes-duoen Lewis Hamilton og Valtteri Bottas, der var overlegne. Hamilton sikrede sig for syvende gang pole position på Silverstone, mens Bottas tog sig af andenpladsen.

- Der er et ret stort mellemrum mellem os og tredjepladsen, men Valtteri Bottas (Mercedes, red.) er god til at presse mig.

- Den her bane er fantastisk, og der er både medvind og modvind, som du skal håndtere, siger den britiske stjerne ifølge tv-billeder fra 3+.