Formel 1

- Vi er bare helt håbløse, siger Magnussen efter 'hård' weekend

Kevin Magnussen måtte for anden uge i streg udgå på Silverstone efter en weekend, hvor danskeren har oplevet store problemer med bilen.

I de første minutter af løbet på Silverstone så det godt ud med danske briller, men det stoppede hurtigt.

Kevin Magnussen formåede nemlig at overhale fire kørere i starten, men endte med at udgå af det engelske grandprix.

Det skete ovenpå en svær weekend for danskeren, hvor han to gange er endt sidst i træningen og måtte tage til takke med en 17. plads i kvalifikationen.

Efter løbet på Silverstone var danskeren da også meget utilfreds.

- Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Det var godt nok en hård omgang. Vi var bare helt håbløse. Vi ved, at bilen ikke er så dårlig, så der er et eller andet galt med den bil, vi har stillet op med i denne weekend, siger Kevin Magnussen til TV 3+ efter løbet.

- Der er helt sikkert et eller andet, der ikke er, som det skal være, som vi ikke kan måle eller se. Der er ikke så meget at sige til det. Det er hårdt, når man har de weekender her. Jeg prøvede selvfølgelig alt, hvad jeg kunne - men der var ikke noget at gøre.

Heller ikke Romain Grosjean havde en mindeværdig dag. Franskmanden blev nummer 16 og tabte altså to placeringer i løbet af grandprixet.

Flot start var ikke tilstrækkelig

Kevin Magnussen fik ellers en forrygende start på grandprixet. Han startede som nummer 17, men i løbet af første omgang snuppede han fire placeringer.

Glæden varede dog kort for danskeren, der måtte i pit og skifte dæk efter blot ti af 52 omgange.

Kevin Magnussen (forrest) forsøgte ihærdigt at holde Williams-køreren Nicholas Latifi bag sig undervejs i løbet.

Danskeren kæmpede særligt imod Nicholas Latifi i bunden af feltet, og en episode imellem de to kostede danskeren en tidsstraf på fem sekunder.

Den endte dog ikke med at betyde noget i det store billede for Kevin Magnussen.

Efter endnu et pitstop 21 omgange inde i løbet kom danskeren ud som sidste mand, og han endte med at udgå efter 45 runder.

Kevin Magnussen står efter fem løb noteret for et enkelt point i den samlede stilling. Det hentede han i Ungarn.