Formel 1

Ricciardo har indgået 'vigtigt' væddemål med sin chef

Dylan Ricciardo får meget at grine af, hvis han når at slutte på en podieplads, inden kontrakten med Renault løber ud. Handout / Ritzau Scanpix

Den australske racerkører Daniel Ricciardo skal indfri et væddemål, som er meget permanent, hvis han ender på en podieplads med Renault.

Daniel Ricciardo har stadig til gode komme på podiet med Renault ved et grandprix, selvom han matchede sin bedste tid med holdet ved det britiske grandprix i starten af august.

Og det kan måske tænkes, at Ricciardo ikke har nogen interesse i at ende på en top-tre-placering, mens kontrakten med Renault stadig løber. Medmindre han gerne vil have det foreviget.

For hvis australieren når at slutte på en podieplads, inden han tilslutter sig McLaren, skal det fejres med den type blæk, der ikke kan vaskes af huden igen.

Over holdradioen ved løbet i Storbritannien jokede Ricciardo nemlig med, at han bare var én position fra at indfrie hans væddemål med Renault Formel 1-chef, Cyril Abiteboul. Efterfølgende har den mangedobbelte grandprix-vinder løftet sløret for, at væddemålet handlede om lidt mere end bare en flaske bobler.

- Det (en tatovering, red.) er væddemålet. Han får lov til at vælge størrelse og placering, men det er mig, der vælger motivet. Han har ikke nogen i forvejen, så det er en ret vigtig ting for Cyril.

Tatoveringer kommer i mange størrelser, farver og former. Men for Ricciardo er det vigtigt, at det er en type tatovering, man kigger på og tænker; ”det var tider”.

- Jeg tror, det bliver noget spontant. En beslutning, vi tager på stående fod. Det skal være noget, som han kan grine over, når han kigger på den, siger Ricciardo til Formel 1's hjemmeside.

Snart på asfalten for McLaren

Tilbage i maj annoncerede Ricciardo, at han forlader Renault til fordel for McLaren. Her bliver han holdkammerat med Lando Norris, som han allerede har stiftet bekendtskab med uden for banen.

- Vi har joket lidt frem og tilbage. Ikke mere end det. Jeg glæder mig til at konkurrere med ham, men det bliver også sjovt, siger Ricciardo.

Renault og Ricciardo er tilbage på banen igen, når det spanske grandprix køres søndag 16. august.