Formel 1

Problemer med bilen gjorde det svært for Magnussen

En langsom Haas-racer med tekniske problemer gjorde det svært for Magnussen i tidskørslen forud for Portugals grandprix.

Kevin Magnussen sluttede næstsidst i kvalifikationen i Portugal, og det var der en årsag til.

Ifølge danskeren var der nemlig tekniske vanskeligheder med Haas-raceren.

- Det var ikke super. Jeg havde problemer med bilen, noget med benzinpumpen, tror jeg. Det betød, at jeg kun kunne køre to omgange. Vi havde planlagt at køre tre omgange, fordi dækkene bare blev bedre og bedre for hver omgang, men jeg kunne kun køre to omgange.

- Taget det i betragtning, så var det en okay omgang, jeg kørte til sidst, men der var mere i det, hvis vi havde haft en omgang mere, sagde Kevin Magnussen efter kvalifikationen til TV 3+.

I kvalifikationen var det tydeligt, at Ferraris kundeteams havde problemer med farten på banen i Portugal. Ud af de fem langsomste i kvalifikationen kører de fire af bilerne med Ferrari-motor. Både Haas og Alfa Romeo døjede med manglende fart.

Kevin Magnussens teamkollega, Romain Grosjean, sluttede på 18.-pladsen, og det ser ikke bedre ud for Haas-teamet i løbet i morgen.

- Vores ’race pace’ har ikke set super godt ud i træningen, men sådan er det. Vi må prøve at finde ud af det og give det et skud alligevel, sagde Kevin Magnussen efter kvalifikationen.

Portugals grandprix bliver kørt søndag kl. 14.10 og kan følges i liveblog her på siden.