Formel 1

Magnussen forklarer hovedpine efter køretur i kængurubil

Kevin Magnussen havde tekniske problemer, men var glad for farten i bilen, inden han måtte udgå på Imola-banen.

En defekt gearkasse gav Haas-teamet panderynker og Kevin Magnussen hovedpine.

I stedet for de sædvanlige glidende gearskift, så døjede den danske racerkører med et stort ryk i bilen, når Magnussen skiftede til et højere gear.

Det gav en dundrende hovedpine, inden teamet valgte at trække Haas-raceren ud af løbet for at kunne skifte gearkassen til næste løb uden at indkassere en straf.

- Jeg har det fint. Vi havde det her gearkasseproblem, så jeg tabte en masse tid. I går var det bare den ene langside, men nu var det på hele omgangen. Det betød, at hver gang jeg skiftede op, var det langsomt, og det giver et kæmpe ryk i bilen, og når du har kørt 40 omgange med det, så får man ondt i hovedet, sagde Kevin Magnussen efter løbet til TV 3+.

Kevin Magnussen viste ellers fin fart i bilen og var inde i top 10, da han skulle have friske dæk på bilen.

Efterfølgende kaldte teamet ham i garagen på grund af de tekniske problemer.

- Det var sgu lidt ærgerligt. Vi havde god fart i bilen. På trods af at vi mistede fart med det her gearkasseproblem, så var jeg stadig en del hurtigere end Romain (Grosjean, Magnussens teamkollega, red.) og en del hurtigere, end vi havde regnet med. Hvis du trækker det fra, som vi havde af problemer med gearkassen, så var der rigtig god fart i bilen, så det var ærgerligt, sagde Magnussen.

Løbet blev vundet af Mercedes' Lewis Hamilton. Romain Grosjean sluttede som nummer 14.

Næste Formel 1 løb er om 14 dage i Tyrkiet.